16éves vagyok és Romániába akarok menni repülövel egyedül. Átengednek az ellenörzéseken ügyvédi papir nélkül ami azt igazolja h a szüleim kiengednek? Mert már meg van a jegyem!
mert a wizzair oldalán olyasmit irnak h kiskoru gyermeknek kell vmi papir..:S
és az ügyvédi dij pedig valami 30 000Ft!
Amikor utazni fogok akkkor már csak egy hetem lesz a 17.szülinapomig.De ugye 16évesen nem számitok kiskorunak?
Nagyon fontos lenne a pontos válasz!
Igen. Kiskorú vagy...
Ugye nem az ismeretlenbe ugrasz... Féltsd magad egy kicsit, légyszives...
Sok szerencsét!
18 ev alatt kiskoru vagy, meg ezt sem tudod?
Szegeny anyukad, nagyon sajnalom. Aztan remelem fogamzasgatlod is van, nemcsak a repulojegy. Basszus anyukad a felelos erted, miert csinalod ezt vele??????
Miert nem szereted anyukadat, ne menjel ki, remelem nem fognak kiengedni, hogy aztan terhesen gyere vissza, mert az eljegyzest is sunyiba csinaltatok meg!
Lanyom lennel megtepnelek, az biztos.
végül sikerült a az utazási szerzödésben utána járni hogy csak 14éven alul kell papir.
(mellesleg tudom h 18év alatt gyerek koru vagyok)(de azért köszönöm az épitö hozzászolást.
de ha már ennyire kiváncsi vagy, nem, nem szedek fogamzásgátlót!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!