Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » 16éves vagyok és Romániába...

16éves vagyok és Romániába akarok menni repülövel egyedül. Átengednek az ellenörzéseken ügyvédi papir nélkül ami azt igazolja h a szüleim kiengednek? Mert már meg van a jegyem!

Figyelt kérdés

mert a wizzair oldalán olyasmit irnak h kiskoru gyermeknek kell vmi papir..:S

és az ügyvédi dij pedig valami 30 000Ft!

Amikor utazni fogok akkkor már csak egy hetem lesz a 17.szülinapomig.De ugye 16évesen nem számitok kiskorunak?

Nagyon fontos lenne a pontos válasz!

2009. jan. 24. 12:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
persze h tudja anya!ö rendelte a jegyet!mindenki tud mindent!nem parás egyáltalán!ugy nem is tudnák menni h nem tudja anya:)!
2009. jan. 25. 13:42
 12/15 A kérdező kommentje:
és nem elhagyom, hanem csak 1hétre megyek!
2009. jan. 25. 13:43
 13/15 anonim válasza:

én Romaniában lakom, Erdélyben, én amennyira tudom ha ti jösztök hozzánk, kell egy papír ami igazolja hogy a szüleid elengedtek külföldre egy felügylővel,aki elmúlt 18éves.

viszont ha haza mész nem kérnek semmit..

ugyanez a szitu nálunk is..

csak azé van mert 18fölött saját felelősségre mesz, mert felnőttnek számitol.

18 alatt kiskorú vagy akárhogy is veszed és nagynak hiszed magad:D

2009. dec. 4. 15:08
 14/15 anonim válasza:
lehet hogy nem vagyunk tisztában a fogalmakkal, 16 éves kortól fiatalkorú, az alatt kiskorú...
2010. márc. 10. 17:04
 15/15 anonim válasza:
15:08- al egyet értek. Én is "romániából" de inkabb Erdélyből vagyok és tényleg ha elhagyod a sajat országod 18 éves kor altt kell papirod legyen. Hiába mondod "ó ne már, tudok vigyázni magamra!" Nem értem minek neked egy msn fiuért ide jönni, tudod te egyáltalán mennyivel nagyobb itt a bünözési arány s a korrupcio mint nálatok? Ne csodalkozz ha azon kapod magad, hogy már megvettek az arabok!!!
2010. dec. 16. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!