Elaludtam. Mit csináljak? A szüleim ki fognak akadni .
Ez már sajna sokszor előfordult velem, és az a baj hogy a szülői 3igazolás is letelt... az orvos pedig egy másik faluban van.. és féllek ha hazajönnek a szüleim ki fognak akadni, mert mindig mérgesek erre..
mit csináljak? kérleeek segiiitsetek!.. :(
12/L
Menj be iskolába, és mond meg, hogy elaludtál. Kapsz egy késést, és kész.
Szüleidnél meg vállald, hogy elaludtál, és próbálj tenni ellene... Ne a kibúvókat keresd mindig.
Azért nem semmi vagy!
Reggel 8 óra 16 perckor én gyorsan felöltöztem volna, és siettem volna be a suliba. Ott simán megmondtam volna, hogy "elnézést tanárnő, de fájt a fejem, éjszaka rosszul voltam, és emiatt elaludtam"
Erre te? Inkább megnyitod a netet, a gyakorit és kérdést írsz ki...
Na én anyád helyében ezért lennék mérges, és nem azért mert elaludtál! Hanem mert az első a gyakori, ahelyett, hogy siettél volna be a suliba.
Köszi mindenkinek a választ ...
Egyébként meg suliba nemtudok bemenni, mert nem megy busz.... csak később, akkor meg már felesleges..
Vegyel egy ebresztoorat. A szuleid helyeben meg elhajtanalak reggel iskolaba amikor ok kelnek es indulnak meloba.
Ha meg az reggel hatkor van, hat istenem, akkor lanyom igy jartal, majd megtanulsz legkozelebb felkelni az orara.
Jár busz, de már csak asszem délben megy fel...
és egykor meg végzünk szóval a délivel már felesleges bemennem..
És van ébresztőórám ... :D
Hol laksz te tanyán??
Én is éltem vidéken, kis faluban, de reggelente ott is óránként ment a busz. Ne mond már nekem, hogy reggel 7-kor indul egy busz, utána meg csak délben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!