Akik azt tanácsolgatják itt, hogy ne menjenek az emberek orvosnak, max külföldön, mert éhen lehet szinte halni vele, nem hozza a belefektetett tanulást. őszintén: láttatok ti már szegény orvost? Én még soha.
Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 17:12
41/44 A kérdező kommentje:
Ja, csak nem tudtam, hogy te ugyanaz a válaszoló vagy, ne haragudj!:)
2013. dec. 30. 18:21
42/44 A kérdező kommentje:
Ha újrakezdhetnéd is az orvosira mennél?
2013. dec. 30. 18:30
43/44 anonim válasza:
Ez jó kérdés. Tudod az a probléma, hogy az ember nem látja a jövőt előre, és sok minden csak évekkel később kerül a helyére. Amikor befejeztem a gimit azt gondoltam, hogy életem legjobb döntése volt azt a helyet választani középsulinak, így utólag pedig azt kell mondanom, életem legnagyobb baromsága volt. Az orvosi pályáról is csak évek múlva mernék nyilatkozni.
Egyébként sok egyéb lehetőségem nem nagyon lenne. Talán még az erdőmérnök az, ami érdekel.
Megjegyzem, ha tudnám, hogy milyen vizsgák várnak rám, ha bárki tudná, mi vár rá itt, akkor fele ennyien sem lennének azok, akik orvosira jelentkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!