Szénhidrát szegény ebédet kellene holnap főznöm, nővéremék jönnek ebédre. Nem értek hozzá, ötletek?
Gondoltam valami pulykasültre pl mustárosan, meg salátára, de a sógorom nem szereti magát a saláta leveleket, sem a paradicsomot. Tehát marad az uborka, paprika, hagyma.
Mit ajánlanátok? Görögsali paradicsom nélkül, sima uborka saláta...? Ti mit ennétek szívesen?
Köszönöm a válaszokat!
Csinálhatsz sült húst és csinálsz hozzá rendes köretet is és salátát is (dresszing, görög) a nővéred nem eszik köretet csak salátát. (Nem hiszem, hogy mindenkinek fogyóznia kéne, csak azért mert ő fogyózik)
Vagy csinálhatsz köretnek grillezett zöldségeket fokhagymás,tejfölös öntettel.
Persze, magunknak sütök burgonyát, nővérem és a férje is fogyóznak, nekik gondoltam a salátát. De mivel sem a saláta levél, sem a paradicsom nem jöhet szóba, ezért nem tudtam ki találni mi legyen.
Ráadásul én meg szoptatok, így nekem sem mindegy mit eszem. :( paprika, uborka, paradicsom hasfájást okoz nálunk. Így én nem eszem salit.
Na de azt hiszem lesz görögsali, meg görögsali paradicsom nélkül.
mi ilyen salátát szoktunk csinálni sima sült húshoz:
tartár mártás, és bele: kukorica, zöldborsó, bébirépa (ez mind lehet konzerv, a bonduelle nagyon finom), alma kis darabokra vágva, uborka, egy kis sajt, ha szeretitek. ha light tejfölből, meg majonézből csinálod, akkor nem is hízlal (mondjuk egyébként sem igazán), és isteni finom
Köszönöm a válaszokat!
Kiokoskodok valami finomat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!