Aki tudta, hogy "büfészak", amire megy, miért ment mégis oda?
Nem leszólás, én is hasonló helyzetben vagyok, sőt, gázabb. :/
Csak érdekel.
Sokakat látok itt, hogy egy klasszikus büfészakot kérdeznek, hogy mit tudom én, ponthatár mennyi lesz vagy hasonló, és a leírásban írják, hogy nem kérnek büfészakozást, meg leszólást. Ergó tudják, hogy az.
Mások válaszban írják, hogy tudják/tudták, hogy piacképtelen szak, de ők megpróbálják, mert ez érdekli őket.
Konkrét indokokra vagyok kíváncsi.
Ugyan tudta, de nem tette magáévá / reménykedett / nem volt jobb ötlete / túl későn tudatosult benne, és ezért nem volt már jobb ötlete etc ?
Van aki egy erősebb egyetem büfé szakában bízik..hogy neki lesz munkája mert xy egyetemre járt
Van aki egy büfé oktatási intézményt választ de nem büfé szakot..hátha akkor tud jobban elhelyezkedni majd.
Aztán hogy kinek van igaza nem lehet tudni, erről hogy kinek a stratégiája sikeresebb nem készült még felmérés.
Köszönöm!
Én is arra gondolok, hogy most könnyű suliba járok, sok a szabadidőm, így szakmai épülésre is használhatom (jó, szórakozás mellett). Ha meg a BME-n szívnék a szórótárgyakkal, amiknek a szívatáson kívül nem sok értelmük; az se lenne jobb.
A büfészak szerintem jellegénél fogva olyan...
Az én szakom olyan. Alig érdekel valakit. Egy nagy részt komolyabb szakra nem vettek fel, mások nem tudták eldönteni, mi érdekli őket. Nálam mindkettő fennáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!