Bratilla kérdése:
Ha van egy tanár, aki nem kedvel, akkor tehetek valamit, hogy mégis jóban legyünk?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szóval, az egyik gimnáziumi tanáromról lenne szó. Elég jó vagyok a tantárgyaiból, az osztályban nekem van talán a legjobb átlagom belőle. Mégis, valamiért látom rajta, hogy nem bír, de nem tudom, mi lehet az oka, nekem nincs bajom vele. Csak rosszul esik. Nem stréberkedem, elvagyo órán figyelek, ha felszólít, akkor tudom a választ. Néhány osztálytársammal annyira más. Viccelődik velük, kedves hozzájuk, gyakran elfogadja a rossz válaszaikat, és van, hogy a rossz jegyet nem írja be nekik. Velem meg olyan undok. Alapból lehetek neki annyira ellenszenves? De akkor mit tehetek? Ténleg rosszul esik, meg látva a többieket, nehéz tőle elvonatkoztatni.
17/L, a tanár 30 körül lehet, de nem tudom biztosan.
2013. ápr. 23. 18:23
1/3 anonim válasza:
Nem akarlak megsérteni, vagy lealázni, főleg látatlanban. Én azt gondolom hogy nem tetszik nek ia stílusod. az ő korában más volt a divat, visszafogottabb volt mindenki sminkben, dekoltázsban stb. és lehet h téged túl merésznek tart, illetve könnyűvérűnek. nem biztos hogy így van, nekem a szituációról ez jutott eszembe.
2/3 anonim válasza:
sőt valószínűleg eggyáltalán nem vagy az csak az ő mércéjéhez képest. 1. voltam
3/3 A kérdező kommentje:
Hát, köszi a választ! Tuti nem ez a baj, mert kivágott felsőkben egyáltalán nem szoktam mászkálni, meg sminkelni is csak nagyon minimálisan szoktam. :) Sőt, amúgy inkább azokkal kedvesebb, akik jobbat "kirakják" amilyük van, de azért remélem, nem ez a kulcsa, hogy megkedveljen :D
2013. ápr. 24. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!