Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tehetek, hogy jó viszonyt...

Bratilla kérdése:

Mit tehetek, hogy jó viszonyt tudjak kialakítani az egyik tanárommal?

Figyelt kérdés

Az egyik tanárom mindig nagyon hideg velem, és látszik rajta, hogy engem nem kedvel annyira. Ezen szeretnék változatni. Nem tudom, mi lehet a baj. A dolgozataim általában jól szoktak sikerülni, órán figyelek, jelentkezni is szoktam néha, de mégsem vagyok túlbuzgó. Elég visszahúzódó vagyok, talán ezért nem alakult ki vele olyan jó viszonyom, mint a többieknek? Mit tehetek, hogy megkedveljen?

16/L és 31/F

2012. okt. 11. 15:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem próbálj vele beszélgetni órák előtt/után vagy szünetben.

És,eddig csak olyan fordult elő hogy hideg volt,vagy olyan is hogy közömbös,de nem hideg?Szerintem ez is számít.

Megpróbálkozhatsz végső esetben azzal is hogy (ha nem is igaz az se baj) megkéred óra végén hogy neked még magyarázza el mégegyszer ,és meglátod hogy reagál.

Amúgy annyit hadd tegyek hozzá saját példámból hogy én is visszahúzódó vagyok és a tanáraim mégse hidegek,vagyis néhányan igen,de az egyikőjük magától kezdeményezte a beszélgetést,órán külön segített,és még meg is simogatott.

Szóval ez csak azt akartam mondani hogy nem biztos hogy azon múlik hogy visszahúzódó vagy-e.

U.i.:esetleg írhatsz privit,ha még van vmi,de persze csak ha akarsz.

2012. okt. 11. 20:39
 2/2 anonim ***** válasza:
amúgy 15/L voltam.
2012. okt. 11. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!