Külföldön, nemzetközi közegben könnyebb vagy nehezebb párkapcsolatot kialakítani, mint itthoni egyetemen?
1. ennek mi koze van a tanulashoz ?
2. ez teljesen egyetem es szak fuggo
3. tudod a vilag az nagy a kulfold meg egy tag fogalom (tudod, marokko es anglia es brazilia kozott nem kicsi a kulonbseg). Tehat mar maga a kerdes is ertelmetlen.
4. sok mulik azon hogy hogy nezel ki/mennyire tudsz ismerkedni/stb
Az a köze a tanuláshoz, hogy egyetemre megyek külföldre. Angliába. És szeretnék barátnőt szerezni, a tanulás mellett.
Ezen ismeretek fényében már képes vagy érthetően és normálisan válaszolni? Ha nem, akkor meg nem érdekel, amit leírnál. Köszi.
Simán, és jártam kinti egyetemre is, és Mo.-on is, és kint én több kapcsolatot tudtam kialakítani (Warwick Uni, UK) mint itthon! De főleg a hasonló szituban lévő külföldiek nagyon nyitottak. Mindenki segítőkész! Viszont az angol csajok eléggé nyitottak a k***** stílus felé...
Azért sok sikert!!
Könnyű, feltéve, hogy ott is ugyanolyan könnyen ismerkedsz-e.
Minél jobban beszélsz egy nyelvet, annál magabiztosabb vagy. Különben ha pl kimész franciába, a franciák biztos nem fognak veled barátkozni.Az ilyen helyeken mindig azok verődnek össze, akik szintén cserediákok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!