Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyetemi tanárokkal, hogyan...

Egyetemi tanárokkal, hogyan lehet jó viszonyt kialakítani?

Figyelt kérdés

2012. aug. 1. 15:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemi tanárt nem nagyon érdekli a diák. Legyél ott minden órán csináld meg mindig a házit.
2012. aug. 1. 15:19
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos tényleg nem lehet. Ha nála csinálod a PhD-d, vagy a TDK-t, egyedül akkor kerülsz vele kapcsolatba, egyébként csak egy név, vagy épp csak egy kód vagy a papíron.
2012. aug. 1. 15:47
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én TDK-t írok, mellett kiemelkedő a tanulmányi eredményem, nekem így sikerült. Persze így sem vesz észre minden tanár, csak 1-2 tanszék tanárai.
2012. aug. 1. 16:55
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs is szükség jó viszonyra, jobb esetben 1, max 2-3 félévig tanít... ha segítségre van szükséged, jobban jársz ha összeülsz a szaktársaiddal, vagy ott vannak még a konzultációk, amelyek viszonytól függetlenül mindenkinek elérhetők.
2012. aug. 1. 17:09
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem olyan, mint a gimi, h benyalsz neki tövig és jó jegyeket osztogat neked:D Ne is álmodj róla:D
2012. aug. 1. 17:09
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy, mint bárki mással, ugyanolyan emberek. Aki meg sem próbálja, annak természetesen nem fog sikerülni.
2012. aug. 1. 17:56
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vagyok. Akinek a jó viszony a egyenértékű, az még ár_nyalhatná_ egy kicsit az emberi kapcsolatokról kialakított képét.
2012. aug. 1. 17:58
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

...Akinek a jó viszony a nyalizással egyenértékű...

Bocs, ez a touchpad mindig megtréfál.

2012. aug. 1. 17:58
 9/17 anonim ***** válasza:
79%
Igen, ezt hívják nyalizásnak. Egy normális hallgató nem akar direkt szánt szándékkal azon mesterkedni, h miként lehet jóba a tanárjával,docensével, adjunktusával stb. srb. Itt neked kéne inkább szétnézni a VALÓ VILÁGBAN, nem ilyen naívnak lenni...
2012. aug. 1. 18:04
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Látom, nem érted, amit mondani akartam, de nem baj. Az én számomra az emberi kapcsolatok sokkal színesebbek és sokrétűbbek, de nem akarlak téged erről meggyőzni.

Persze aki csak úgy képes nézni egy tanárra, hogy "vagy nyalizok neki, vagy nincs jó kapcsolatom vele", az ne csodálkozzék, ha úgy veszi észre, hogy a tanárok nem törődnek vele. Mert ez sem mindig van így.

2012. aug. 1. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!