Pécs comenius tényleg első évben nem kell iskolába járni interneten keresztül kommunikáltok a tanárokkal?
Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 16:10
1/4 anonim válasza:
Nem tudom ezt hol hallottad, de én pl gyógyszertári asszisztensnek tanulok a Comeniusban és ilyenről szó sincs. De akiket még ismerek, pl masszőrök náluk sem így van.
2/4 A kérdező kommentje:
okés csak a honlapjukon olvastam de aztán rájöttem hogy félreértelmeztem de amúgy milyen a suli?nem mesélnél egy kicsit a képzésekről jó ez az oktatás tanárok diákok pl kollégista vagy ha igen milyen kollégium nem találtam semmit róla a neten
2012. máj. 8. 16:32
3/4 anonim válasza:
Szia, én is a comeniusba járok és gyógyszertári asszisztens szakon tanulok. Idén végeztem az első évet. Én nagyon meg vagyok elégedve a sulival, a tanárok is normálisak, a suli nagyon rugalmas, ha lehet ezt így mondani.. Van kollégiuma, viszont információt nem tudok róla mondani, de szerintem menj be egyik nap és kérdezd meg milyen képzések vannak.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi nagyon rendes vagy már mindent elintéztem szeptemberben már én is oda járok kollégiumom is van már szóval minden okés :)
2012. aug. 3. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!