Megy valaki most ősszel emelt bioszra?
na voltam szóbelin istenem sikerült kihúznom egy tök idétlen tételt pfff illetve inkább "félig" idétlen tételt
idegrendszer-agykérgi működés- hang mint ingerület útja-fültől halántéklebenyig stb..ez jó is volt
voltak fogalmak dendrit, idegsejt, rost, dúc stb.. ez még korrekt, velőshüvelyes axonról volt szöveg miért fehér, mi az élettani jelentősége, ja amúgy az volt az alap téma h a fésű hang/szó hallatán eszünkbe jut a fésülködés vagy vmi iylesmi a lényeg h mozgatókéreghez is köze van interneuronok stb. ez nemvolt vészes
amit nem tudtam h mi a különbség az axon és a dendrit között amellett h az egyik hosszabb-rövidebbet leszámítva
meg melyik betegség jár a velőshüvely pusztulásával hát itt mondtam mindent alzheimert, parkinsont végső elkeseredésembe bár tudtam h az nem lesz jó, persze mostanra eszembe jutott h sclerosis multiplex fúúú de hülye vagyok......
a másik a tó szukcessziós folyamata volt áhh ez egy akkora fos volt, egy horgásztóba szennyvizet engednek mi történik?! hát vázlatokban elmondtam h eutrofizáció meg O2 hiány meg először elszaporodnak a növények sok szerves anyag végén pusztulás stb... de ennél részletesebben kellett hát nem tudtam, meg milyen eukarióta tisztítja a vizet mondjak pl papucsállatka az jó is volt, meg nem tudtam h miért fontos a nád szerepe?!
egyébként szukcesszió fogalmat el kellett mondani, végigvezetni zárótársulásig egyébként nálam mindig bejön ez a murphys dolog amit kevésbé nézek át azt húzom de csak a biosznál na mindegy tavasszal újramehetek juhééééééééééé :D
egyébként az írásbelin még elismerem h nem lehet mindenkinek megfelelni mindih lesz akiből felháborodást vált ki, de a szóbeli az áhh szerencse is kell h pöpec témát húzz egyszer csak bejön ebben reménykedem bár lehet nem kellene de eltudom képzelni h egyszer úgy jövök ki h na igen ezt jól elmondtam mekkora mázlista vagyok :D xD
ti mit húztatok?
fúúúú pedig őszintén reméltem hogy legalább egy ember lesz aki szerencsével jár és vmi pozitív dolgot ír ide.
engem inkább az aggaszt hogy hogy fogok kifizetni 46ezret és kitudja fogják e még emelni.......
ma elkezdtem kémiázni hát csodásan bealudtam a könyv felett :D
Okj-sra jársz?? Vagy hogyan van nappalis jogviszonyod?? :) Szerintem akkor nem kell, de azért kérdezz utána.
Egyébként ki mihez kezd az év hátralévő részében a tanuláson kívül?? :)
elsősorban ügyes vagy és szerencsés is!
most voltam a tanusítványt átvenni összességében 75% lett :/
egy illetőt ki is emeltek mert 84% bioszt írt azt hiszem, kicsit irigyeltem is, most már nem is ideges vagyok csak csalódott nem tudom mit csináljak........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!