Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megy valaki most ősszel emelt...

Megy valaki most ősszel emelt bioszra?

Figyelt kérdés
Hogy álltok a tanulással?? Hogyan tanultok, és hol tartotok??

2012. szept. 17. 21:56
 41/95 anonim ***** válasza:
Juj én nagyon bizonytalan vagyok :S esszének nagyon örültem, az ment persze (naná, hogy én is zsír útja a szervezetben :))), a hormonosat meg nem tudom. Beírtam parathormont, aztán átírtam kacitoninra. És így utólag belegondolva k*rvára parathormon :@ a genetikás könnyű volt, a növényes már kevésbé. Az egyezményest meg nem is részletezném :S nem érzem rosszabbnak, mint a májusit, de sokkal jobbnak se, ami elég kellemetlen, mert nem azért tanultam meg fizettem 23ezer pénzt, hogy most mégis a májusit számíttassam majd be.
2012. okt. 26. 19:01
 42/95 anonim válasza:
Én is most írtam, bár én 12.es vagyok, szóval nekem ez volt az első. Miután kimentem a teremből, az osztálytársammal egyszerre mondtuk: ez MI VOLT? Az esszé (persze én is az emésztésest választottam), az amilázos, a genetikás az oké. De mégis hova tegyem nem is a paradicsomost, az még hagyján, de ezt az egyezményesdit??!!! Egyrészt nagyon g*ci téma, de még a kérdések is. Egyszerűen irodalomórán éreztem magam, hogy a kérdés vajon mit jelent, mire gondolhatott a költő? milyen választ írjak? kb. odadobtam valamit, de hát... :S Most nagyon el vagyok kenődve.
2012. okt. 26. 19:07
 43/95 anonim ***** válasza:
Hát én alig vártam, hogy hazajöhessek..szörnyű..:D Én sem ilyenre számítottam..azt hittem a májusinál csak jobb lehet..de kb pont ugyanolyan szar..hát már kínomban nevettem az egyezményesnél pl:D az a feladat szánalmas volt az elejététől a végéig. Az esszé és a genetikás volt amit értékeltem. A többi..még talán a csontos jó volt meg az enzimes. Én is kalcitonint írtam amúgy. A paradicsom meg..egy darabig nem eszek paradicsomot mert elment tőle a kedvem..:D A kis nitrogéngyűjtős se tetszett..a rovarszem sem...azon kívül hogy összetett mozaikszeme van, ti tanultatok róla valamit? :D Vagy csak nálam maradt ki? :P
2012. okt. 26. 19:09
 44/95 anonim ***** válasza:
Hát nekem a szemesnél az ugrott be, hogy az emberi szemhéjnak is lényegében az a feladata, hogy nedvesen tartsa a szemet. Rovart meg még nem láttam pislogni :D meg eszembe jutott az a kis magyar Oscar-díjas filmecske, amiben egy légy szemszögéből mutatja meg a világot és ott képi ábrázolás van. Szóval nekem ilyenek ugrottak be :D én a paradicsomosat nem éreztem annyira durvának, inkább a növényes részt. Amúgy se kedvelem őket, tanulni meg főleg utálom. Szóval itt se nagyon ment.
2012. okt. 26. 19:36
 45/95 anonim ***** válasza:
Amin csodálkoztam, hogy nem volt idegrendszer, se etológia, se sejtbiosz... pedig ezekre mind rákészültem. Genetikát is nagyon sajnálom, mármint a feladatnak örültem, de az is jó lett volna, ha olyan számolós-ábrázolós lesz, mert tanárommal nagyon sokat gyakoroltuk. Kár, hogy nem volt...
2012. okt. 26. 19:38
 46/95 anonim ***** válasza:
Idegrendszeren én is meglepődtem nagyon hogy nem volt. Meg kb állatokból se nagyon volt a rovarszemen kívül. Én is a pislogás alapján írtam azt amúgy..:) Meg mi volt a másik esszé a zsírokon kívül? :D Nem olvastam el csak ránéztem és mielőtt rosszul lettem volna lapoztam vissza..:D
2012. okt. 26. 20:03
 47/95 anonim ***** válasza:
B@sszus dettó :D megláttam a zsírt, akkor már örültem, mint majom a farkának, mert pont ugyanezt akartam :D de mondom azért nézzük meg mi a másik, látom vmi ökológiás fos, hát el sem olvastam, hanem lapoztam is vissza :D
2012. okt. 26. 20:11
 48/95 anonim ***** válasza:

"Egyszerűen irodalomórán éreztem magam, hogy a kérdés vajon mit jelent, mire gondolhatott a költő? milyen választ írjak? kb. odadobtam valamit, de hát... "

ezt tökéletesen megfogalmaztad, most így utólag egyre jobban dühít, mert annyira többértelmű volt h az nem igaz.

persze egyébként én is emberszemet írtam mert h könny meg minden csak egyszerűen felháborító h ilyet beleraknak amikor a mozaikszemen kivül én sem tudok semmit róla....

amugy figyeltétek h esszé csak 7 pont volt? ez jó, igaz h előtte ott voltak hozzá feladatok de szerintem így sokkal könnyebb volt.

a másik esszé vetésitársulások és szikalgyepek növényeinek összehasonlítása volt.de pl bennem is megfogalmazódott, hogy végig se olvastam feladatait ne h elájuljak csak ezt a címet ahol esszét kérte.

sejt biosz tényleg az is hiányzott :(

áá amugy tökre várom h megnézhessem iszonyat kíváncsi vagyok mennyi lesz tényleg annyira bizonytalan, mindenki kérdezi, h h érzed h ment? erre nem tudok válaszolni h jobban rosszabbul, legutóbb abba a hitben voltam h 80% lesz hát jól pofára estem most már nem is agyalok ezen :D

2012. okt. 26. 20:50
 49/95 anonim ***** válasza:
Ja, én is úgy vagyok, hogy egyszerűen nem tudom mit érezzek. A májusit nagyon fosnak éreztem, aztán mégis 66 lett. Ami persze nem a legjobb, de rosszabbra számítottam. Most meg nem tudom. Nem hiszem, hogy rosszabb lenne, mint a májusi, de hogy 66-nál mennyivel jobb, azt nem tudom. Legyen 70-75, annak már nagyon nagyon fogok örülni. Ha attól rosszabb, akkor nem sok értelme volt erre most elmenni :(
2012. okt. 26. 20:52
 50/95 anonim ***** válasza:
Hű én is ugyanígy vagyok..kérdezik hogy ment, és nem tudok mit mondani. Mert annyi minden hülyeséget összeírtam, de fogalmam sincs mit kellett volna írni, így nem tudok tippelni se hogy jó-e. Annak kéne normálisnak lenni, ha végzek, kinyitom a könyvet, és megnézem miket rontottam el. De ezeket mégis melyik könyvbe keressem? :D Ez dühít legjobban. Hogy hiába tanulunk, mert kb alig kell belőle vmi..a többit meg találjuk ki magunktól...
2012. okt. 26. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!