Megy valaki most ősszel emelt bioszra?
"Egyszerűen irodalomórán éreztem magam, hogy a kérdés vajon mit jelent, mire gondolhatott a költő? milyen választ írjak? kb. odadobtam valamit, de hát... "
ezt tökéletesen megfogalmaztad, most így utólag egyre jobban dühít, mert annyira többértelmű volt h az nem igaz.
persze egyébként én is emberszemet írtam mert h könny meg minden csak egyszerűen felháborító h ilyet beleraknak amikor a mozaikszemen kivül én sem tudok semmit róla....
amugy figyeltétek h esszé csak 7 pont volt? ez jó, igaz h előtte ott voltak hozzá feladatok de szerintem így sokkal könnyebb volt.
a másik esszé vetésitársulások és szikalgyepek növényeinek összehasonlítása volt.de pl bennem is megfogalmazódott, hogy végig se olvastam feladatait ne h elájuljak csak ezt a címet ahol esszét kérte.
sejt biosz tényleg az is hiányzott :(
áá amugy tökre várom h megnézhessem iszonyat kíváncsi vagyok mennyi lesz tényleg annyira bizonytalan, mindenki kérdezi, h h érzed h ment? erre nem tudok válaszolni h jobban rosszabbul, legutóbb abba a hitben voltam h 80% lesz hát jól pofára estem most már nem is agyalok ezen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!