Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megy valaki most ősszel emelt...

Megy valaki most ősszel emelt bioszra?

Figyelt kérdés
Hogy álltok a tanulással?? Hogyan tanultok, és hol tartotok??

2012. szept. 17. 21:56
 61/95 anonim ***** válasza:
Ne ess kétségbe! Ki tudja mire adnak pontot és mire nem... lehet van az 80 is, az már jó, nem?
2012. okt. 27. 21:14
 62/95 anonim ***** válasza:
nem hiszem, de természetesen az jobb lenne a duplázáshoz
2012. okt. 27. 21:42
 63/95 anonim ***** válasza:

Nah én is számolattam..nagyon meglepődtem. 85 körüli lesz, ami foglalmam sincs hogy..:D De szeretném én már látni a hivatalosat, addig nem nagyon tudom elhinni..:) Szóbelitől viszont nagyon félek..ezen már kb csak rontani tudok úgyis és sajnálni fogom..:(

Amúgy kémiám is kb ilyen lett volna mint a biosz, de 2 feladatnál is rosszul írtam fel egy-egy egyenletet és kb. arra épült az egész..így jól számoltam volna elméletileg, de az egyenlet miatt rossz lett..ez nagyon felidegesített..sok pontot buktam emiatt..de így is 70körül lesz. Ami nem olyan rossz..:) Ezen még próbálok majd javítani szóbelivel. De eddig jól állok..:)

2012. okt. 28. 23:12
 64/95 anonim ***** válasza:
Jah és azt elfelejtettem, hogy a hibám nagy része a környezetvédelmi egyezményekben volt..:D Ott kb alig lett valami jó..:D Köszönöm ezúton is a feladat megalkotójának..kész vicc..:D
2012. okt. 28. 23:17
 65/95 anonim ***** válasza:
Nah voltatok megnézni az írásbelit? :)
2012. nov. 5. 10:50
 66/95 anonim ***** válasza:
Hú én majd csak 2 óra múlva megyek, de nagyon félek :S van egy olyan rossz előérzetem, hogy egyáltalán nem sikerült jobbra, mint a májusi :( ami azért is szomorú, mert épp tegnap volt a szülinapom és jó lett volna vmi jó kis eredmény...
2012. nov. 5. 11:14
 67/95 anonim ***** válasza:
Nah hátha mégis rosszul érzed. Csak nem lett olyan rossz..:) És boldog szülinapot utólag is! :)
2012. nov. 5. 11:36
 68/95 anonim ***** válasza:

na ti tudjátok már?

én tiszta ideges vagyok mert nem tudtam ma bemenni megnézni és hívtam őket de már fel sem veszik, járt már vki így? :/

így még aludni sem tudok majd pff

2012. nov. 5. 16:02
 69/95 anonim válasza:

Sziasztok! :)

Új vagyok még itt, de muszáj kiírnom magamból !! Eléggé elkeseredtem, mert 77% lett a bioszom. :( 85 körül számoltam, viszont a környezetvédelmes feladatnál sokat levontak :(

Tavaly 70% lett. Pedig sokkal többet tudok már. Mindig belecsúszok olyanokba, amik nem számítanak nehéznek...:/

Most olyan, mintha semmit nem ért volna a tanulásom. :( Szüleim támogatnak, de szégyenlem magam kicsit, pedig tudom, hogy jobbra is tudnám.

SOTE általános orvos a cél. Kémia talán jobban megy. :) Attól tartok bioszt is meg kell csinálnom májusban is.

Nektek milyen lett? Szerintetek sokan bevállalják a 2emeltet idén?

Utolsónak válaszolva: Én örülnék ha nem mentem volna be megnézni. :D addig nyugodt voltam.

2012. nov. 5. 17:24
 70/95 bensdorp ***** válasza:
Kénytelen mindenki bevállalni idén a 2 emeltet, aki orvosira, fogorvosira, gyógyszerészetire vagy állatorvosira megy, mivel a 2013-as felvételi eljárástól ezekre a helyekre alapkövetelmény a 2 emelt.
2012. nov. 5. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!