Megy valaki most ősszel emelt bioszra?
és csak gyógyszerészetit jelölsz megint kérdező?
egyébként ez tényleg így szokott lenni én tipikusan az az ember vagyok h ha van 20 tétel amit megkell tanulni ebből megtanulok 19 és kihúzom azt az egyet amit nemn éztem át bioszon is olyan pocsék dolgokat húztam pl: gombák, halak, kétéltűek felépítése meg voltmár genetikai számolás is az nagyon rosszul sikerült az az elsőn volt pedig olyan jó lenne vmilyen emberi szervrendszeres tétel
ammúgy elég bátor vagy még mindig azt mondom én már most parázok a kísérletek miatt te meg csak így lazán bár lehet így kellene és nem túlaggódni ahogy én szoktam néha
amugy változó most itthon vagyok megcsinálom a napi teendőket és vagy egyhúzamba átveszem a tervezett anyagot vagy részletekbe a napfolyamán 3 óra az mindig megvan szinte Te/ti? az meg egy természetes dolog hogy ilyenkor azt érzed le vagy maradva de komolyan csak gondolj arra hogy olyan húú de újat már nem kell tanulnod csak ismételni így máris jobban hangzik!
Fú gombák ne is említsd. Kb azokról semmitsem tudok vagy nem tudom mit kéne tudni róluk..:D Amúgy az a vicces, hogy tök jó tételt húztam bioszon, annyira nem is éreztem rossznak, de bunkók voltak nagyon, endoszimbionta elméletet kellett pl megnevezni..megneveztem..majd a végén még rákérdezett hogy mi is volt az elmélet neve? mondom endoszimbionta elmélet. Merthogy ő úgy értette, hogy csak azt mondom szimbionta elmélet. És közbe vágta a pofákat. Meg amúgy se nagyon figyeltek, viszont ha igen akkor kötekedtek. És kaptam 24 pontot..kész vicc..74%os lett az írásbelim..lerontottam 65re. Kémia szóbeli amúgy nagyon jó volt. Laza volt az egész, jófejek voltak. Teljesen más hangulat. Meg nem kell félni a kísérlettől sem. Nem olyan vészesek.
Én amúgy hétköznap reggel 8tól minimum kettőig tanulok, van hogy 4-ig, 6-ig. Attól függ mennyire fáradok el. De persze ezt nem úgy kell elképzelni hogy 10óra hosszát ott ülök a könyv felett..:D Egy kis kémia elmélet, egy kis biosz elmélet, egy kis érettségi feladatok, kémiaszámítás..gyorsan telik az idő és legalább hasznosan..:) Úgy sincs jobb dolgom itthon egyedül..
fúúú hát őszintén szólva én már nem tudom mit gondoljak :/
ugye attól függ hogy sikerülnek milyen nehezek lesznek érettségik biztos fog emelkedni a két kötelező emelt miatt, mondjuk idén is azt hittem fog erre még csökkent is hát köszi enyhe szívgörcsöt kaptam bár messze maradtam le de akkor is rossz érzés volt.....
legyen igazatok :)
egyébként ha kell egy kis segítség itt nagyon jó videókat találtok "bozemanbiology"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!