Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megy valaki most ősszel emelt...

Megy valaki most ősszel emelt bioszra?

Figyelt kérdés
Hogy álltok a tanulással?? Hogyan tanultok, és hol tartotok??

2012. szept. 17. 21:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/95 anonim válasza:

Ne szomorkodj !! :) Másik emeltre még ráhajtasz, és minden ok lesz !! A 75% már jónak mondható !! :)

Hányra kellett odamenned átvenni?? Mert 3időpont van a lapon. Csak az eredményhirdető értekezleten kell ott lenni? Messzebbről mennék, és a 8órás kezdés elég húzós. :( Levélbe nem küldik ki igaz ?? :/

2012. nov. 22. 19:41
 92/95 anonim ***** válasza:

köszi aranyos vagy!

igen csak az eredményhirdetőre kell menned, nekem délután 4re kellett amúgy nem hiszem hogy kiküldenék levélben ott kell átvenni helyben és aláírni h átvetted.

2012. nov. 22. 20:40
 93/95 anonim ***** válasza:
Hát én most hihetetlenül boldog vagyok:) Most is csak azt tanultam, hogy sosem szabad feladni azt amit nagyon szeretnénk..:) Tavasszal 392pontom volt, most újraírtam biosz és kémia emeltet, és kémiám lett 79, biosz 87%..:) Nagyon nagyon boldog vagyok, most van 437 pontom, szóval viszonylag nyugodtan várom a szeptembert mert elképzelhetetlen hogy ne legyen elég Debrecenbe..:) Úgyhogy csak azt tudom mondani nektek, hogy hajrá, egyáltalán nem lehetetlen és ne adjátok fel..:) A kémiától meg ne féljetek, nem vészes egyáltalán..:) (Nah meg még egy tanulság..a biosz szóbeli eredménye teljesen kiszámíthatatlan..:P tavaly úgy éreztem jó lett, erre kaptam 24 pontot:\ idén úgy éreztem katasztrófa..de tényleg..azt hittem utána sírva fakadok, a hülye erdőket kaptam..és még most sem tudom felfogni hogy kaptam rá 44 pontot..:D)
2012. nov. 23. 18:58
 94/95 A kérdező kommentje:
Ma mentem a tanúsítványomért és basszus rontottam a szóbelivel. Annyira ideges vagyok tavasszal megint mehetek és még kémiából is emeltezhetek :( Tavasszal az írásbelit rontottam most meg a szóbelit. Komolyan nem hiszem el :(
2012. nov. 29. 19:47
 95/95 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem vigasztal, de nekem pontosan ugyanannyi lett, mint májusban (66%). Magyarán én is megyek tavasszal. Tanulság: nem hiszem azt, hogy elég a sejtbioszt, az embert és az ökológiát bevágni (mint szél a klozet ajtót), mert a mostani érettségi a legkiválóbb bizonyíték arra, hogy konkrétan lesz@rják a tényt, hogy az emeltezők 90 %-a egészségügyi ambíciókkal rendelkezik (magyarán logikus lenne, ha az emberes rész lenne túlsúlyban) és bármit kérdezhetnek a legutolsó fos kis Kyoto-i egyezménytől a halak lelki világáig. Felesleges bármiféle logikát keresnem az érettségiben, mert nincsen. Az összeállítók a hasukra csapnak és kész.
2012. nov. 29. 21:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!