Megy valaki most ősszel emelt bioszra?
Ne keseredj el, a 77% nagyon is jó!:) És még szóbelin sokat javíthatsz is. Én mondjuk szóbelitől félek nagyon, hogy valami társulásos hülyeséget kapok, meg úgy alapból is, mert a tavalyi szóbelim katasztrófa volt pedig nem is húztam nehezet. Az enyém 87% lett amúgy, nagyon örültem is neki..:) A kémiám 73 lett, az is jó most nekem nagyon, úgyhogy már csak meg kell tartanom őket..:)
2012. nov. 5. 17:35
Én nagyon el vagyok keseredve, mert kemény 4 százalékkal írtam jobbat, mint májusban :( Kemény 65 %. Persze fel tudom húzni szóbelivel 70 fölé is akár, de akkor ez azt jelenti, hogy májusban kell az emelt kémiát bitang jóra megírnom. Még akkor is, ha "csak" a gyógyszerészet a cél, oda nem kell annyi pont, mint orvosira. De akkor is.... és a legrosszabb, hogy azt rontottam el, amit a legjobban tudtam. Hormonok egyik kedvenc részem. De hát nem tudok grafikont elemezni és onnantól kezdve mind1, hogy hormonok vannak e vagy növények vagy akármi más...
Még jó, hogy nem duplázni szeretnék. Akkor nagyon ki lennék akadva.
2012. nov. 5. 17:55
73/95 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon rossz lett 57% :( Jobbra számítottam. De remélem fel tudom húzni egy jó szóbelivel.
74/95 A kérdező kommentje:
De nekem így is sokkal jobb lett mint a tavaszi.
75/95 A kérdező kommentje:
A végleges eredményt mikor és hogyan tudom meg??
azért annyira nem rossz nyugi, én is írtam már 54%-ost
na meg most is kitudja milyen lett csak az elképzelésem van meg mennyire sikerülhetett, tegnap felhívtam őket, de kb. államtitokként kezelik ugyhogy nem mondták meg
egyébként benne van a levélben amit küldtek, nekem 22-én kell bemenjek a kiállított tanúsítványért
2012. nov. 7. 20:11
De ez normális, hogy szóbeli előtt nem mondják meg az írásbeli eredményét? Azért nem mindegy..mivan ha azon múlna, hogy egyáltalán elmész-e szóbelizni? (nyílván nem, de mondjuk ha valaki előrehozottan csinálná és tavasszal csak úgy mehetne?)
2012. nov. 7. 22:42
De meg lehetett tekinteni, csak ahhoz be kellett menni és vinni személyit. Ezért nem mondják meg telefonba, mert oké, hogy te bemutatkozol Sztaniszlav Alekszejként, de ők hogy higgyenek neked, hihetik azt is, hogy Carlos Daniel Braco vagy! Na mind1. Én is itt filóztam, hogy most menjek e el, mert vidéki vagyok, kellett utaznom suliig, és hétfőn meg ugye k*rva fos idő volt. Végül is elmentem. Megtudtam, hogy sz@r lett, de még épp van értelme elmenni szóbelizni. Az én behívómon egyébként az áll, hogy 26-án tudom meg a VÉGLEGES eredményt, de mindenki az nap, mikor az adott suliban véget érnek a szóbeli vizsgák és megírják a tanúsítványokat. Tehát 26-án reggel még lesznek középszintű szóbeli érettségik, ezért lesz csak utána az eredményhirdetés.
2012. nov. 7. 23:14
egyébként így van megmondják bármelyik hétköznap ha bemegyek személyesen csak már nem lehet majd fellebbezni meg ilyesmi ez érthető de a héten már biztosan nem tudok szóval...
mellesleg megemlítettem hogy mi lenne ha igazolnám magam személyi igazolvány számmal, iktatószámmal stb... én sem vagyok teljesen hülye de egy próbát megért :D
2012. nov. 7. 23:42
Jahh érteem :) Hát én már rohantam volna be az tuti..:D Amúgy volt már valaki szóbelizni? Vagy mikor mentek? Majd meséljetek..:)
2012. nov. 8. 19:39
Kapcsolódó kérdések: