Megy valaki most ősszel emelt bioszra?
Figyelt kérdés
Hogy álltok a tanulással?? Hogyan tanultok, és hol tartotok??2012. szept. 17. 21:56
21/95 anonim válasza:
Én ugyan csak tavasszal megyek emelt bioszra, de sok sikert mindenkinek!
23/95 anonim válasza:
Megkaptátok már a behívót? Szóbelitek mikor lesz?
24/95 anonim válasza:
igen, november 10. 10 órakor neked? vagy még nem kaptad meg?
25/95 A kérdező kommentje:
Én is megkaptam már. Nekem nov. 7-én lesz, szintén 10 órakor.
2012. okt. 7. 19:14
26/95 anonim válasza:
Nekem is november 10. Csak 11 óra..:) Melyik városban írjátok?
27/95 A kérdező kommentje:
Budapest 3. kerület, Árpád Gimnázium
2012. okt. 8. 21:13
28/95 anonim válasza:
Bp. Pest megyei kormányhivatalban
már kezdek izgulni :D
29/95 anonim válasza:
áá ne is mondd..:) Ma reggel felkelek..megnézem a naptárat..és úúúristen jövőhéten érettségi..:D Ti hogy álltok? Én most végeztem az ötösömlesz-el..:)Ma gyakorolgatok még számítást és holnaptól 1-1nap 1-1könyv. Átolvasom mindet. Hétvégétől meg feladatokat gyakorolok már csak..:)
30/95 anonim válasza:
húú majd a kémiát is írd meg milyen lett, én már most izgulok a tavaszi kémia miatt ha rá gondolok görcsben vagyok xD na mind1
még holnap átnézem genetikát meg hozzá a nyomi számolásokat és utána tképpen még gyorsan átnézek megint mindent előről, szóval ez aztán az ismétlés.
csak olyan feladatot ne rakjanak bele h géntérképezés mert attól a falnak tudok menni :D
egyébként azt találgatom h vajon mi lesz az esszé jó lenne egy idegrendszer vagy kiválasztás, vajon teli rakják megint grafikonos feladatokkal?!! aj bárcsak kiszivárogna valahogy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!