Hogyan szoktatok puskázni?
Figyelt kérdés
Hogyan írjátok ki? Hogyan használjátok? Milyen egy igazi jó puska?:)2009. máj. 11. 18:47
21/23 anonim válasza:
huhh, már felsoroltam jópárat itt korábban, de most olvasgattam vissza. vki írta, hogy fél hogy látják. éppen ezért kell úgy puskázni, hogyha rádnéznek se vegyék észre ;)
22/23 anonim válasza:
-egy A4 es papírt negyedekbe vágom hosszában
-azután összehajtom kb. 1 x 2 centisre
-ráírom olyan kicsivel az anyagot amennyire tudom ( a fontoasabbat pl pirossal stb )
használat:
- a kezem a alá teszem és bármikor átpörgetem ( persze jó kézügyesség kell hozzá)
- ha jön a tanár letakarom
II ez nagyon jó puska ötlet hiszen mikor apám volt tanuló akkor ami már puska "használt volt" azokat összeragasztotta és kilógatta az ablakon és a harmadikról lelógott a földszintre ezzel azt akartam mondani, hogy nagyon jól tudta használni vagyis puskázni II
23/23 anonim válasza:
én tolltartóba teszem általában. de a telefonos, a ráülős is bevált. ne bonyolítsuk túl, egyszerűen be lehet tenni a dolgozatra szánt lap alá a puskát. ez így átlátszik, vagy ki tudod húzogatni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!