Tudtatok írásbeli nyelvvizsgán puskázni?
Figyelt kérdés
írásbelin használhatunk szótárat és arra gondoltam beleírok 1-2 dolgot. szokták ellenőrizni a szótárakat?2011. jún. 2. 15:25
1/7 anonim válasza:
Beleírhatsz, de olyat úgysem tudsz beleírni, ami segítene neked annyira a vizsgában. Ha meg beleírtad, akkor már meg is tanulhatod...
2/7 anonim válasza:
Meg szokták nézni a szótárakat, és ha lebuksz akkor kizárnak.
Nagyon kíváncsi vagyok, mégis mit írnál a puskába? Hiszen a szavak ott vannak a szótárban.
3/7 A kérdező kommentje:
valójában tudom, amit beleírnék, de elég izgulós vagyok, és megnyugtatna az a tudat, hogy ha valamit elfelejtenék, akkor meg tudnám nézni. - lehet hogy ez hülyeségnek hangzik, de a semmiért nem fogok kockázatni. Hülye ötlet volt. de köszi a válaszokat.
2011. jún. 3. 15:09
4/7 anonim válasza:
Nekem nem kellett (szerencsére) -
6/7 anonim válasza:
Hát olyan szótárat vigyél amiben van valami
használható táblázat (ragozás) vagy ilyesmi -
7/7 anonim válasza:
Nem nagyon lehet pusizni mert vannak terem felügyelők
Inkább tanulj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!