Hogyan szoktatok puskázni?
jó kérdés:)
Ha nem puskáznék fizikából már rég meghúztak volna.XD
Én apró betűkkel kiirom egy papírra a szabélyokat,vonalzóval körbehúzom kivágom.A másik oldalára kicsibe lerajzolom a kísérletet/most pl. a tükrözést,és ha kell számolást,akkor azt is.Utána cellux-al leragasztom,így nem gyűrűdik.Általában a puskám max. 10x10cm-s papír.:)
Szerencsére vaksi a tanár,és nem veszi észre,hogy az egész osztály puskázik.XD
14/L
Én kinyomtatom 5-ös betűméretbe. Vagy diktafonra felveszem. Vagy jegyzettömbbe beírom, és a telefonra rárakom. Vagy a padba teszem a füzetet. Vagy csuklómra írom. Vagy vmilyen üdítős dobozra firkálom.
hirtelen ennyi jutott eszembe... ;)
1. Ragasztós papírra ráírom ráragasztom a lábamra felteszem a lábam és úgy.
2. Ráülök és lenézek.
3. Rátűzöm a táskámra és ha jön a tanár rálépek.
4. Télen amíg volt hosszú ujjú pulcsi akkor a kezemre írtam.
5. Simán kinézem a könyvből.
6. Ráírom a könyvre és olyan mintha az lenne a minta.
7. Leírom a puskát kis cetliket ragasztok rá és beteszem a könyve így ki tudom húzni a cetliket amikre éppen szükségem van. A könyvön írom a dolgozatot.
8. Kibontom a csokit ráírom a csokipapírra a puskát visszateszem a csokit és órán megeszem.
9. Üvegnek a kis papírjára ráírom vagy leragasztom az üvegnél a papír alját és beteszem az üveg és a papír közé a puskát.
10. Ragasztós papírra írom és ráragasztom a pocimra.
11. Fogok egy papírt ami olyan hosszú mint a lábam kerülete. Ráírom a puskát, a papírt összeragasztom a lábamon hogy legyen egy kör. így lehet forgatni és több is elfér.:)
Ki tudsz puskázni 5 évnyi anyagot.:)
lefényképezem..utána órán nagyítgatom..és ugy...
vagy egyszerüen kispapírra kiírom...tolltartóba-pulóverbe stb berakom...
harmónikamódszer is jó
illetve telefon jegyzet részébe beirom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!