Hogyan szoktatok puskázni?
Hát irigyellek titeket...:D És sose vették észre egyiket sem?
A módszereket én is ismerem...de vhogy nem tudom kivitelezni. Nem merem, mindig úgy érzem, h látják...:D Lehet h hülye vagyok, de nekem ez tényleg nem megy.
Amúgy vannak olyan tanárok, akik csak úgy csinálnak mintha nem vennék észre, azér nem mind hülye :D
Az eddig elhangzottak jók, bár nálunk nem mind válhat be. Le kell pakolnunk a padot, kaja se maradhat kint, se tolltartó, szóval a könyvre-füzetre-tolltartóra írom nálunk nem működik, és a legtöbb tanár a sulinkban nagyobb dolgozatnál óra alatt elveszi a telefont. Ha jó helyen ülsz, egészen apró kézírással egészen apró cetlikre szoktam írni. :P Pirulós tanárnál rövid szoknya alatt, egyébiránt tenyérbe, ruhaujjba rejtem. :)
De ami nálam a legjobban be szokott jönni, ha otthon megírom, és a padra másolom a puskát, halványan, ceruzával. (Ez akkor jó, ha alapvetően tudod/tanultál, csak ki kell egészíteni a tudásod, pl. kevered az évszámokat.) Amíg kikapjuk a dolgozatot, a sálam vagy a ruhaujjam végét felejtem ott, ahová írtam, aztán rárakom a papírt. Előnyös, mert azt a sort, amit már felhasználtál, azonnal egy mozdulattal le tudod törölni. Csak ezzel vigyázz, hova írod. :P Egyszer majd' a fejem vertem a falba, mert pont megcsillant a betűkön a fény, és alig tudtam kibetűzni, egész órán hajolgattam... :D
Nekem a tolltartómban van egy csomó papír... Órarend, periódusos rendszer, jegyzetlap, órán kapott cuccok meg ilyesmik... Ezek közé szoktam betenni a nagyon pici betűkkel, kézzel írt puskámat... eddig még egyszer se buktam le vele. :)
L/15
1.Ha tornacipőm van, és nagyon fontos a dolog, akkor a talpamra ráirom, és keresztbeteszem a lábamat.
2.A szemben lévő pad padjába beleírni.
3.A szemben lévő szék támaszkodójának a hátsó részére.
4.A tolltartóba.
5.Tenyér.
6.Pulcsinak az ujjába beleteszed.
7.A borítódra ráírod.
8.Zsebedbe.
9.Papírzsebkendő csomagjába.Papírzsepire.
10.Székemre, amire ráólök, hogy ne lássa meg esetleg a tanár.
11.Radiátor.
12.Pad.
:D :D :D
Bocsi, hogy ennyit írtam, de szórakoztat ez a téma.
Ja és még elfeletettem. Olvastam itt, hogy valakiknél megengedett az étel. Tehát ha csokit ki lehet tenni az asztalra, akkor a csomagolópapíron kersztül ráírjuk a táblacsokira az anyagot, és akkor szépen nem a papíron lesz az anyag, mert az feltűnöbb, hanem a csokiab lesz belevésve úgymond :D
15éves lány
Én írtam már itt felsoroltam vagy 10-et.
Ezek a padra írom,falra írom azért nem jó mert nálunk minden óra más teremben van és nem tudunk addig bemenni a terembe míg nincs ott a tanár mert ő nyitja ki az ajtót. De míg nem volt ilyen addig én is így puskáztam. Ceruzával tökéletes volt.:) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!