Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan szoktatok puskázni?

Hogyan szoktatok puskázni?

Figyelt kérdés
Hogyan írjátok ki? Hogyan használjátok? Milyen egy igazi jó puska?:)
2009. máj. 11. 18:47
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
100%
egyszerűen kinyitom a könyvet/füzetet és kinézem onnan,mert olyan bamba a tanár,hogy nem veszi észre!(:
2009. máj. 12. 12:52
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát irigyellek titeket...:D És sose vették észre egyiket sem?

A módszereket én is ismerem...de vhogy nem tudom kivitelezni. Nem merem, mindig úgy érzem, h látják...:D Lehet h hülye vagyok, de nekem ez tényleg nem megy.

Amúgy vannak olyan tanárok, akik csak úgy csinálnak mintha nem vennék észre, azér nem mind hülye :D

2009. máj. 12. 17:00
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó ez igaz.De azért nem mindig olyan cselesek. Nekem volt egy tanárom engem imádott de a puskázást nálam sem tűrte. Mindig észrevette ha valaki puskázott. Puskázni próbáltam. Ő észrevette odajött és elvette de csak egyet. Kiderült hogy az egy üres lap volt. Utána már nem figyelt és nyugodtan puskázhattam tovább.:)
2009. máj. 12. 18:23
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Az eddig elhangzottak jók, bár nálunk nem mind válhat be. Le kell pakolnunk a padot, kaja se maradhat kint, se tolltartó, szóval a könyvre-füzetre-tolltartóra írom nálunk nem működik, és a legtöbb tanár a sulinkban nagyobb dolgozatnál óra alatt elveszi a telefont. Ha jó helyen ülsz, egészen apró kézírással egészen apró cetlikre szoktam írni. :P Pirulós tanárnál rövid szoknya alatt, egyébiránt tenyérbe, ruhaujjba rejtem. :)

De ami nálam a legjobban be szokott jönni, ha otthon megírom, és a padra másolom a puskát, halványan, ceruzával. (Ez akkor jó, ha alapvetően tudod/tanultál, csak ki kell egészíteni a tudásod, pl. kevered az évszámokat.) Amíg kikapjuk a dolgozatot, a sálam vagy a ruhaujjam végét felejtem ott, ahová írtam, aztán rárakom a papírt. Előnyös, mert azt a sort, amit már felhasználtál, azonnal egy mozdulattal le tudod törölni. Csak ezzel vigyázz, hova írod. :P Egyszer majd' a fejem vertem a falba, mert pont megcsillant a betűkön a fény, és alig tudtam kibetűzni, egész órán hajolgattam... :D

2009. máj. 15. 06:52
 15/23 anonim válasza:
100%
én rlgen a padra írtam fel és ha jött a tanár akkor ráhúztam a papírt az írásra így nem vette észre. Vagy ráírtam egy A/4-s papírra, félbehajtottam és beraktam a padba:D Ezek mindig bejöttek. Sose buktam le
2009. máj. 15. 09:27
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a tolltartómban van egy csomó papír... Órarend, periódusos rendszer, jegyzetlap, órán kapott cuccok meg ilyesmik... Ezek közé szoktam betenni a nagyon pici betűkkel, kézzel írt puskámat... eddig még egyszer se buktam le vele. :)

L/15

2009. máj. 15. 18:57
 17/23 anonim válasza:
100%

1.Ha tornacipőm van, és nagyon fontos a dolog, akkor a talpamra ráirom, és keresztbeteszem a lábamat.

2.A szemben lévő pad padjába beleírni.

3.A szemben lévő szék támaszkodójának a hátsó részére.

4.A tolltartóba.

5.Tenyér.

6.Pulcsinak az ujjába beleteszed.

7.A borítódra ráírod.

8.Zsebedbe.

9.Papírzsebkendő csomagjába.Papírzsepire.

10.Székemre, amire ráólök, hogy ne lássa meg esetleg a tanár.

11.Radiátor.

12.Pad.

:D :D :D

Bocsi, hogy ennyit írtam, de szórakoztat ez a téma.

2009. máj. 15. 19:34
 18/23 anonim válasza:
100%

Ja és még elfeletettem. Olvastam itt, hogy valakiknél megengedett az étel. Tehát ha csokit ki lehet tenni az asztalra, akkor a csomagolópapíron kersztül ráírjuk a táblacsokira az anyagot, és akkor szépen nem a papíron lesz az anyag, mert az feltűnöbb, hanem a csokiab lesz belevésve úgymond :D

15éves lány

2009. máj. 15. 19:38
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam már itt felsoroltam vagy 10-et.

Ezek a padra írom,falra írom azért nem jó mert nálunk minden óra más teremben van és nem tudunk addig bemenni a terembe míg nincs ott a tanár mert ő nyitja ki az ajtót. De míg nem volt ilyen addig én is így puskáztam. Ceruzával tökéletes volt.:) 15/L

2009. máj. 15. 20:09
 20/23 anonim válasza:
100%
en egy kifogyott golyostollal szoktam leirni a lecket es igy az iras nem latszik csak a helye,es mikor szuksegem van ra ott van elottem :D
2009. máj. 19. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!