Ha nem kapok többletpontokat, fellebbezhetek?
BGF-re jelentkeztem marketing szakra. 401 a ponthatár, nekem 392 pontom van (idén is elég lett volna, ha nem csökkentik a nyelvvizsgákért járó többletpontokat.)
De amúgy nem értem mit kell ezen magyarázni, ha adott a lehetőség h plusz pontokat kapjak, akkor miért ne használjam ki?? A Jogszabályok alapján megjár. ÉS nem mindig az OH-nak van igaza, ahogy azt egy korábbi hozzászóló példákkal is igazolta.
Az eredeti kérdésemben ügyvédek, vagy jogot végzett személyek segítségét kértem, itt szó nem volt fellebbezésről :D Na mind1. Ez egyébként olyan többeltpont lenne, ami szaktól nem függ. Eddig mindig megkaptam, idén nem változott a joghszabály csak az ügyvédek úgy döntöttek h másképp értelmezik. Ezért szerettem volna segítséget kérni, hátha egy olyan személy aki alaposan ismeri a jogot az meg tudja mondani h mi számít középiskolai tanulmánynak.
Jah és nem mindig ezt a szakot jelöltem meg, viszont én már kezdetektől fogva ide akartam jönni, csak a szüleim nem engedték. Most végre szembeszálltam velük és azt tettem amit én akartam, erre pont most áll mellém a balszerencse. -.-
"Hátrányos helyzetű az a jelentkező, aki felvétel esetén a beiratkozás időpontjában huszonötödik életévét nem töltötte be ÉS
- aki után középfokú tanulmányai során rendszeres gyermekvédelmi támogatást folyósítottak, és/vagy
- középfokú tanulmányai során rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult"
Ezért 20 pont jár.
Korábban már leírtam, hogy mi volt a probléma, a dátumok nem stimmelnek az OH szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!