Ha nem kapok többletpontokat, fellebbezhetek?
Én a helyedben keresnék egy ügyvédet,aki megfogalmazza neked a problémát és bélyeggel ellátott levélben ír egyrészt az iskolának,a felvi kft-nek és az oktatási hivatalnak is.Ettől majd szerintem kicsit beijednek és megsürgetik a dolgokat...Igaz nem tudom mennyibe kerülne egy ilyen levelet iratni egy ügyvéddel,de kérdezd meg az ismerőseid nem-e ügyvéd valamelyiknek az anyja vagy apja!
Ne hagyd annyiban.
Nekem már volt dolgom a dékánnal és érdekes módon a következő félévben lemondott :D (mondjuk az én problémám nem sikerült megoldani,de amikor kitálaltam neki az iskolán belül folyó ügyekről hát csak nézett mint hal a szatyorban)....
Harcolj az igazadért!
Egy ismerősömnek is anno elrontották a pontjait,ez addig fajult h pótfelvételizett 1 másik főiskolába.Mikor küldték a beiratkozási lapokat, akkor kapta meg a levelet a másik sulitól,hogy mégis csak felveszik és a hivatal elismerte a hibáját,de akkor már késő volt,mert inkább a pótfelvételis sulit választotta...(ennyit arról,hogy mennyire nem sürgetnek semmit,szóval ne add fel harcolj!)
Köszi a tanácsod! :) Természetesen nem hagyom magam, ezt ilyen könnyen nem ússzák meg :D
Amúgy az egész nyaram azzal telt h fellebbezéseket írtam, 2 naponta telefonáltam...mondjuk azt nem értem, hogy van pofájuk ügyfélszolgálati időben (még csak nem is ebédidőben!) nem felvenni, vagy félrerakni a telefont...
Az meg a másik, hogy akárhányszor telefonáltam mindig mást mondtak. Először azt, h elfogdták a fellebbezét. Pár nap múlva azt, hogy még el sem bírálták. Utána azzal jöttek, hogy meg sem érkezett :D Aztán mégis megérkezett és elutasították...Szóval ennyit ér a munkájuk :S
Van ingyenes jogsegélyszolgálat!
Írd be a keresőbe, hogy jogpont hálózat!
Személyesen ügyfélfogadási időben kell őket felkeresni és nem kell fizetni érte.
A másik ötletem, hogy szakszervezeti tagként minden szakszervezetnek van ügyvédje aki a tagoknak ingyenes jogsegélyt ad.
Azt írod, hogy már harmadszorra jelentkezel, ami azt jelenti, hogy három éve próbálsz bejutni a fősulira.
Figyelj, én nem bántani akarlak, de az nem merült még fel benned, hogy csak az idődet vesztegeted a jelentkezésekkel ahelyett, hogy választanál egy, a képességeidnek megfelelő iskolát?
Milyen szakot jelöltél?
Arra hány.pontod VOLT?
És mennyi lenne, ha megadnák a.+pontot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!