Ha nem kapok többletpontokat, fellebbezhetek?
Az az igazság, hogy már írtam nekik 3x is. Részletesen leírtam a fellebbezésemben mindent, tényekre, jogszabályokra támaszkodva. Mellékeltem minden igazolást, amin rajta van a lényeg. Leírtam, hogy eddig mindig megkaptam stb.
Igazad van, ügyvédhez kellene fordulnom, de az fogalmam sincs mennyibe kerül, de biztos nem olcsó :( Nem igazán telik rá...
Amíg nem kérdezed meg, nem is fogod tudni.
A kérdezés még semmibe se kerül, szóval legalább megpróbálni érdemes, szerintem.
Illetve nincs valami jogsegély szervezet, ami foglalkozik ilyemsivel? Ahol tanácsot adnak?
Na jó, leírom de hosszú lesz.
Azért jár a többletpont, ha középiskolai tanulmányaim alatt gyermekvédelmi kedvzeményben részesültem. Az a helyzet, hogy az iskola ugye szept. 1-én kezdődik, én pedig augusztus 31ig kaptm ezt a gyermekvédelmit, viszont a tanulói jogviszonyom már előtte llétrejött a középiskolával. Tehát, a tanulmányaimat még nem kezdtem el, de hivatalosan az iskola tanulója voltam. Ilyenkor értelemszerűen az számít, hogy mikortól vagyok hivatalosan az iskola tanulója...nem pedig h mikor csengetnek be először. Szerintem.
Szóval aza lényeg hogy szerintük nem a jogviszony létrejötte számít középiskolai tanulmánynak.
Remélem érthető voltam :D
Egyébként BGF-re jelentkeztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!