Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az tényleg igaz, hogy 2013-tól...

Az tényleg igaz, hogy 2013-tól az érettségin szerezhető többletpontokat 80-ról 100-ra emelik? Valahol azt olvastam, hogy ekkor a nyelvvizsgáért járó pontokat már nem számítják be. Ez tényleg így lesz?

Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Már 2012-től így lesz, 100 pont a megszerezhető. A nyelvvizsgás hülyeséget felejtsd el.
2011. aug. 3. 19:27
 2/4 anonim ***** válasza:

EZ JÓ!

Akkor van plusz 20 pontom, csak úgy ingyen :D

2011. aug. 3. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:
^ ha ez így lenne, akkor mindenkinek lenne +20 pontja ingyen, azaz a ponthatárok a szakokon 20 ponttal növekednének.
2011. aug. 3. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ezeket a terveket ne vedd készpénznek. Amikor kihirdetnek egy felvételi eljárást, akkor mindig meg tudod nézni, hogy mik az aktuális feltételek, most még nagyon sok minden csak terv, de hogy ténylegesen mi és mikor fog megvalósulni, az még kérdés.

De amúgy én hallottam olyat, hogy csökkenteni akarják a mindenféle többletpontokat (nyelvvizsgát is!), hogy mindenkit az emelt szintű érettségi letételére ösztönözzenek.

2011. aug. 4. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!