Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha nem kapok többletpontokat,...

Ha nem kapok többletpontokat, fellebbezhetek?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy felvételiztem idén de nem vettek fel, ezért írtam egy fellebbezést, amit elutasítottak, ezért nem kaptam többletpontokat. Viszont, idén jelentkeztem harmadszor,(eddig mindig megkaptam a pluszpontokat) a jogszabályok pedig nem változtak, csak az Oktatási Hivatal ügyvédei úgy döntöttek, hogy idén másképp értelmezik a jogszabályokat. A kérdésem lényege az lenne, hogy érdemes-e bíróságra vinnem az ügyet?
2011. aug. 27. 00:29
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
68%
A te érdeked is, hogy ne vegyenek fel olyan helyre, ahová nem vagy való. Feleslegesen kifizetnéd a tandíjat, aztán meg kibuknál.
2011. aug. 27. 00:44
 2/49 anonim ***** válasza:

Akkor keress egy ügyvédet, jogászt, vagy más oldalon kérdezz, nem hiszem, hogy itt túl sok értékes tanácsot kapsz :)

[link]

2011. aug. 27. 00:50
 3/49 anonim ***** válasza:

jogiforum.hu

de megmondom, hogy nem érdemes perelni, egy per évekig eltarthat

2011. aug. 27. 00:51
 4/49 A kérdező kommentje:

1. válaszoló:

Honnan veszed, hogy kibuknék?? Ennek semmi köze ahhoz h hány pontom van.

2. válaszoló:

Oda írtam már pár hete, de senki nem válaszol :(

2011. aug. 27. 00:52
 5/49 A kérdező kommentje:

00:51

Lehet, de ebben az esetben sztem kérhetek gyorsított eljárást, bár nem értek hozzá...Azért kellene az ügyvéd h megmondja szerinte van-e esélyem és akkor kártérítést is kérhetek.

2011. aug. 27. 00:54
 6/49 anonim ***** válasza:
81%
Lehet hülyeséget írok, de egy fősulin úgy kezdeni hogy esetleg minden tanár megtudja micsoda kálváriával jutottál be, hát sok szerencsét....azzal hogy pereled a sulit, eleve nem lesz barátod a dékán, meg jópár sulis nagyfejű, ami nem épp előny a mai világban ahol a fősulikon szinte minden pofára megy.
2011. aug. 27. 00:56
 7/49 A kérdező kommentje:

Nem a sulit perelem, hanem az Oktatási Hivatalt, azon belül az Educatio Kft.-t, akik a felvételi ügyeket intézik. Ennek semmi köze a sulihoz.

Az a lényeg, hogy eddig mindig megadták a többlepontot, idén viszont nem, pedig a jogszabály semmit nem változott, csak 2féle képpen lehet értelmezni. Idén én húztam a rövidebbet.

2011. aug. 27. 00:59
 8/49 anonim ***** válasza:

Jaaa, akkor bocsi féleértelmeztem, hülye vagyok, vagy csak késő van.

Ha a jogszabályok nem változtak, és tavaly megadták, idén nem, akkor viszont ők szerintem hibáztak most. HOgy van ez, hogy írott jog van és egyszer így, egyszer úgy értelmezik a szabályokat? Talán nem kéne egyből perelni, de egy ügyvéddel írathatsz levelet nekik, hátha csak nem tudod megfogalmazni rendesen a gondodat úgy, hogy felfogják mit rontottak el.

Kérj jogi tanácsot de ne fórumon hanem igazából (nem lesz ingyen), kérd hogy konzultáljon a Kft. ügyvédjével aki ismeri az esetedet, hátha juttok egyről a kettőre.

2011. aug. 27. 01:04
 9/49 anonim ***** válasza:
írd le konkrétan mi a túróról van szó
2011. aug. 27. 01:06
 10/49 reptoid tudós 2 ***** válasza:

Ha nem kerültél be, az nem a véletlen műve.

Hová akarsz bekerülni pontosan?

2011. aug. 27. 01:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!