Ha nem kapok többletpontokat, fellebbezhetek?
Akkor keress egy ügyvédet, jogászt, vagy más oldalon kérdezz, nem hiszem, hogy itt túl sok értékes tanácsot kapsz :)
jogiforum.hu
de megmondom, hogy nem érdemes perelni, egy per évekig eltarthat
1. válaszoló:
Honnan veszed, hogy kibuknék?? Ennek semmi köze ahhoz h hány pontom van.
2. válaszoló:
Oda írtam már pár hete, de senki nem válaszol :(
00:51
Lehet, de ebben az esetben sztem kérhetek gyorsított eljárást, bár nem értek hozzá...Azért kellene az ügyvéd h megmondja szerinte van-e esélyem és akkor kártérítést is kérhetek.
Nem a sulit perelem, hanem az Oktatási Hivatalt, azon belül az Educatio Kft.-t, akik a felvételi ügyeket intézik. Ennek semmi köze a sulihoz.
Az a lényeg, hogy eddig mindig megadták a többlepontot, idén viszont nem, pedig a jogszabály semmit nem változott, csak 2féle képpen lehet értelmezni. Idén én húztam a rövidebbet.
Jaaa, akkor bocsi féleértelmeztem, hülye vagyok, vagy csak késő van.
Ha a jogszabályok nem változtak, és tavaly megadták, idén nem, akkor viszont ők szerintem hibáztak most. HOgy van ez, hogy írott jog van és egyszer így, egyszer úgy értelmezik a szabályokat? Talán nem kéne egyből perelni, de egy ügyvéddel írathatsz levelet nekik, hátha csak nem tudod megfogalmazni rendesen a gondodat úgy, hogy felfogják mit rontottak el.
Kérj jogi tanácsot de ne fórumon hanem igazából (nem lesz ingyen), kérd hogy konzultáljon a Kft. ügyvédjével aki ismeri az esetedet, hátha juttok egyről a kettőre.
Ha nem kerültél be, az nem a véletlen műve.
Hová akarsz bekerülni pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!