Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mostanában miért lett divat a...

Mostanában miért lett divat a BME-t szidni?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy ha szóba kerül itt az oldalon a BME, akkor nemsokára jön pár ember, akik leírják jó nyomatékosan, hogy oda csak sznobok járnak, meg hogy ott mindenki el van telve magától, meg úgy egyébként is, elég szar egyetem, sokkal jobbak vannak nála.

Azt elfogadom, hogy néhány BME-s el van telve magától, és az szerintem sincs rendben. De azt veszem észre, hogy egyes emberek azért vannak eltelve maguktól, mert nem a BME-re járnak, és k*rva jó érzés szidni nekik a BME-t és az oda járókat.

2011. máj. 7. 01:54
1 2 3 4 5
 41/41 anonim válasza:
30%

Építőmérnöki szak Bscról vélemény

Itt tanulók gyökerek és szerencsétlenek egytől eggyig. Képzés szinvonala 0. Az automatában kapható 80 forintos kávé. Többet ér.

Építőmérnök hallgató

2013. jún. 3. 19:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!