Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mostanában miért lett divat a...

Mostanában miért lett divat a BME-t szidni?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy ha szóba kerül itt az oldalon a BME, akkor nemsokára jön pár ember, akik leírják jó nyomatékosan, hogy oda csak sznobok járnak, meg hogy ott mindenki el van telve magától, meg úgy egyébként is, elég szar egyetem, sokkal jobbak vannak nála.

Azt elfogadom, hogy néhány BME-s el van telve magától, és az szerintem sincs rendben. De azt veszem észre, hogy egyes emberek azért vannak eltelve maguktól, mert nem a BME-re járnak, és k*rva jó érzés szidni nekik a BME-t és az oda járókat.

2011. máj. 7. 01:54
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Nem a sulival van baj, hanem egyes oda járókkal.
2011. máj. 7. 23:18
 12/41 anonim ***** válasza:
60%
A BME el van telve magától, legalábbis a sznob rétege. Nem azt mondom, hogy rossz iskola, de sokkal többet képzelnek magukról. Egyáltalán nem jobb mint egy átlag egyetem, persze a fősulinál egy egyetemnek jobbnak kell lennie, de pl az ELTE-n nagyobb tudású tanárok vannak és okosabb emberek. Oda kevesebbet vesznek fel, de azoknak a fele nem bukik ki, hanem elvégzik. Azonban az teszi őket sznobbá, hogy magas fizujuk lesz és biztos állásuk, míg a többi helyről csak a munkanélküliség juthat.
2011. máj. 8. 00:18
 13/41 anonim ***** válasza:
87%

Bírom az ilyen válaszokat "nem is annyira jó egyetem, csak biztos állásuk lesz és magas fizujuk":D

amúgy meg nem gondoljátok, hogy oka van annak h azt mondják a legnehezebb sulinak?

nem védek senkit, biztos vannak olyan maguktól elszállt bunkó parasztok, akiket utálni kell (de egyébként hol nincs?:))

2011. máj. 8. 00:31
 14/41 anonim ***** válasza:
0%
Nem nehezebb mint akármelyik egyetem a saját szintjén, csak sok embert vesznek fel, jóval többet mint máshol hogy sok lét kapjanak érte, ellenben mivel kevesebb ember kell a végén jól megszorják, de rengeteg olyan is bejut akinek alig van csekély tudása, nem úgy mint az ELTE-n. Az hogy nem jó egyetem az az oktatás színvonalán értendő és összehasonlítást jelent más egyetemekkel.
2011. máj. 8. 03:56
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
A BME nem azért az egyik legnehezebb suli, mert olyan durva lenne a tananyag. Hanem mert a tanárok azt hiszik, hogy attól lesz színvonalas, ha halála szopatják az összes diákot.
2011. máj. 8. 10:14
 16/41 anonim ***** válasza:
0%

A komment megírásának időpontja: tegnap 04:10

hagyjuk már a BME közgáz karát jó, az egy vicc.

van egy műszaki menedzser szak, amin 1 év alatt letudják a mikro makrot, meg van még kb váll pü, meg vállgazd és ezzel ki is fújt (jó tudom majd te most megmagyarázod hogy de az húdeközgáz), meg van még talán pü számvitel? és ennyi a nagy gtk amit az egyetem nevébe is belecsempésztek

nem beszélve róla, hogy az összes bmes szarba se nézi azokat, akik a bme gtkra járnak

pl. közgázost még nem hallottam volna csak úgy szapulni a BME-t, pedig ha a te logikádat vesszük alapul, akkor ők is tudnák ócsárolni a műszakisokat, mert nekünk is kell pl. analízist tanulni, amit utána az életben nem kérdez meg tőlünk senki, de 2 félévig mégis van analízis, ami inkább egy műegyetemi mateknak felelne meg, nem egy közgázosnak

de hallottam már olyat is, és ezt BME-s haveromtól, hogy a csoporttársa hulla részegen szabályosan leszarta(!) a corvinus egyik épületét!

és akkor most lehet skandálni, hogy műegyetem, műegyetem

2011. máj. 8. 11:42
 17/41 anonim ***** válasza:
33%

Utolsó válaszolónak:

A közgázosok meg azt énekelik kocsmatúrán, hogy "mocskos műszaki sálálálá, mocskos műszaki sálálálálálá"

Nem úgy van, hogy a BME-sek utálják a Corvinust, hanem a két egyetem utálja egymást (persze ez azért kicsit erős kifejezés).

Az ELTE-s srácnak meg üzenném, h nézze már meg, hogy ő mit csinál... Azt mondjátok, hogy a BME-sek mekkora nagyképűek, mert azt hiszik h az övék a legjobb egyetem. Ezzel sztem mindenki így van, aki egy jobb egyetemre jár. (nyilván mindenkinek a saját gyereke a legszebb)

Az meg teljesen igaz, hogy a BME-GTK egy vicc, de ennek az ellenkezőjét sztem senki nem állította.

2011. máj. 8. 14:40
 18/41 anonim ***** válasza:
33%

Ez a kocsmatúrás példa eléggé vicces.

Azért nem ártana megkülönböztetni a viccből való heccelést a szó szerinti lenézéstől.

De látszik, még most sem vagytok képesek ezt felfogni, mert még mindig nyomjátok itt a szart, hogy ti vagytok az ászok, és a BME mennyire nehéz... : )

2011. máj. 8. 14:48
 19/41 A kérdező kommentje:

ma 11:42!

Én egy szóval nem mondtam, hogy a BME-GTK-n bármilyen színvonal lenne. Csak azért említettem, mert a BME-s műszakisok a közgázt utálják, és nem azokat az egyetemeket, ahol közgáz van.

Egyébként meg épp a minap mondta a matektanárom, hivatkozva a Corvinus feldarabolására: az elmúlt 20 évben olyan színvonalas közgazdászokat képeztek, hogy lehet látni az eredményt, milyen jó gazdasági helyzetben van az ország. Most mindenki döntse el, mennyire volt igaza.

Az analízis meg nem műszakis dolog, inkább a TTK-ra tartozik. A mérnököknek sem abból fog állni az élete, hogy az analízis válogatott fejezeteit alkalmazza, hanem csak azokat, amik kapcsolódnak a szakmához. A közgázosoknak is kapcsolódik ez a szakmához, akármit is mondasz. Sokkal jobban, mint a mérnököknek a közgáz.

Az meg, hogy valaki leszar egy épületet, teljesen független attól, hogy hova jár. Én nem ismerek személyesen senkit a BME-ről, aki épületeket szarna le.

---------------------

ma 14:48!

Na igen, itt az elő példa, akinek orgazmust okoz baszogatni a BME-re járókat.

"még mindig nyomjátok itt a szart, hogy ti vagytok az ászok"

Ki nyomja és hol?

2011. máj. 8. 19:33
 20/41 anonim ***** válasza:

nem azért mondtam a kocsmatúrás példát, mert ők ezt halálosan komolyan gondolták, hanem h érzékeltessem, hogy a két egyetem között rivalizálás van és a másik egyetem szidása. Elég csak belegondolni a kötélhúzó versenyekre a szabadság hídon...

Ez nem azért van, mert közgáz/BME a király, hanem ennek hagyománya van. Ennyi

2011. máj. 8. 20:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!