Szoktak még ballagási kép hátára idézetet írni, vagy ez már nem divat? Mit írjak a hátára? Sablonszöveget nem akarok.
Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 20:32
1/7 anonim válasza:
Én csak annyit írtam, hogy "Sok Szeretettel" és a nevemet. 2009-ben ballagtam.
2/7 anonim válasza:
Divat, vagy nem divat, szerintem ez egy szép gesztus. Keress valami szép idézetet, vagy írj "sablon" szöveget, mindegy. Még ha most nem is jelent sokat annak, aki kapja, évek múlva újra elő fogja venni és jó érzés lesz neki elolvasni.
3/7 anonim válasza:
A családtagoknak,legjobb barátoknak írtam rá idézetet,rövid verset.
4/7 anonim válasza:
Hidd el évek múlva nagyon jó érzés tölti majd el a mostani osztálytársaidat, barátaidat, ha előveszik a képedet.
Most vagyok túl az 5 éves érettségi találkozón és nagyon jó volt elővenni a régi dolgokat :)
5/7 anonim válasza:
Írhatsz rá olyan idézetet, amit ti találtatok ki, valami velős mondást ami jelképezi a középiskolás éveiteket, a sulit, barátságokat.
6/7 A kérdező kommentje:
Ez béna? MAjd ha ez a kép, sok-sok év múlva már rongyos és sárga lesz, szeretném ha megmutatnám, és tudnám mennyire hiányoztam neked.
2011. márc. 10. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!