Milyen jogon üt a lányom fenekére a tanítónénije?
Hát igen, én sem hiszem el, hogy valaki bepisil és ráütnek a fenekére, nem lehet, hogy szedtek elő neki másik ruhát, hiszen mégis tél van és a lányod nekiállt hisztizni és azért csapott oda? Nem mintha ez mentség lenne, de láttunk már olyat, hogy egy gyerek akár még meg is rugdosta a tanító nénit hiszti közben és ezért csapott oda.
Vagy csak azért is bepisilt, mert a gyerekek erre is képesek és bedühödött a tanító néni.
Ha meg csak szimplán megverte, akkor vedd ki a gyereked és keress neki egy másik iskolát.
Majd még bebizonyítjátok, hogy a gyerekem a hibás?
A többi gyerek is látta az osztályban, tehát nem kamuzott. A pisilés a helyén történt a teremben. Én mindig mondtam, hogy huzatos a terem, mert nem jók a nyílászárók, de a tanárokat nem érdekelte. Ezért fázik fel olyan könnyen, ilyenkor többször ki kell mennie a mosdóba, de óra közben nem engedte ki a tanítónénije, mert szerinte ki kell birnia egy gyermeknek 45 percet pisilés nélkül. De hát magamról is tudom, hogy ha beteg vagyok többször kell kimennem. Erre miért nem ügyel a pedagógus?
A válasz megírásának időpontja: ma 15:33
válasz: vonalzóval vágott rá, még meg van a csíkja a fenekén.
Hány éves a kislányod?
Biztos hogy bemennék az iskolába és az igazgatóiban folytatnák a csevegést arról,hogy más gyerekét nem nevelem!HA tanár ha miniszterelnök delexarnám....
Most már nem azért de ez fake. vagy egymást verték meg és ráfogta a tanárnőre vagy direkt saját maga vagy a barátnője, tanárnő nem végzi el a nevelő munkát amit neked kellene megtenned.
most nem azért de miért nem örűlsz ? helyetted is kiosztotta ! a munkahelyen szerinted mit fognak vele csinálni ha odapisil ? legjobb ezeket a dolgokat korán megtanulni !.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!