Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elfogadni, hogy...

Hogyan tudnám elfogadni, hogy sosem fogok leérettségizni, mert nem vagyok hozzá elég okos?

Figyelt kérdés

Sajnos ez világossá vált, bele kell törődnöm. Korábban ott kellett hagynom a középiskolát, mert zaklattak, és senki sem állt ki mellettem. Most újból beiratkoztam estin. Osztályozót kell tennem, de már látszik, hogy ez nem fog menni. Nem tudtam 2 hónap alatt feldolgozni a 9-10.-es tananyagot magamban, szóval idegességemben visszaküldtem a feladatok többségét. Ami jelzi, hogy alkalmatlan vagyok a középiskolára. Nem bírom az ezzel járo stresszt, alacsony az IQ-m, a problémamegoldó készségem stb.

Szóval kiíratkozom, még a tanév kezdete előtt.

Hogyan tudnám feldolgozni, hogy kudarcot vallottam ezen a téren?

aug. 24. 18:44
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
84%
Gondolom te voltál az a kérdező, aki pár hete ugyanezt kiírta csak a matekkal...
aug. 24. 19:56
 22/36 anonim ***** válasza:
72%

Kellenék, a csajozással nem volt sosem gondom. Csajok általában többet költöttek rám, mint én rájuk.

Most talán..de hamar 30 éves leszel, és afölötti, mikor már jönnek a jobban kinéző, értelmes, fiatal bikák, ott hamar felkopik az állad. Talán pár granny befizet a szolgálataidra de ennyi.

aug. 24. 20:02
 23/36 A kérdező kommentje:

És ha én voltam?

Annyi kérdést írok ki, amennyit akarok.

Ha nem tetszenek a kérdéseim, akkor menj, és írj olyan emberek topikjaiba, akik egyetemre járnak. Okos, intelligens emberek. Senki sem kötelez arra, hogy az én kérdéseimet olvasd.

Mert én olyan buta mint a tök, de vállalom.

aug. 24. 20:03
 24/36 anonim ***** válasza:
78%
Tényleg az vagy kérdező. Látom azóta se sikerült továbblépned, itt sajnáltatod magad azért mert lusta és semmirekellő vagy
aug. 24. 20:06
 25/36 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk érettségivel sem lennél "tanult" 😂 Úgyhogy ha ez a fő problémád, akkor már léphetsz is tovább.
aug. 24. 20:09
 26/36 A kérdező kommentje:

A fő kérdésre nem kaptam választ.

Látom senki sem akar segíteni, csak belém rúgni.

aug. 24. 20:12
 27/36 Kroms ***** válasza:
80%

Néha az jelenti a segítséget, ha kapunk egy pofont. Ha tőlünk nem kapod meg (verbálisan), az élet fogja adni.

A probléma az, hogy előbb-utóbb vagy tanulnod, vagy dolgoznod kellesz majd, de te egyiket sem akarod, és szembeszállsz mindenkivel, aki közli ezt veled.

aug. 24. 20:18
 28/36 A kérdező kommentje:

Nem fogok dolgozni.

Ahhoz kérek segítséget, hogy fel tudjam dolgozni lelkileg, hogy egész életemben nyolc általánossal fogok maradok együtt.

Szerettem volna leérettségizni

aug. 24. 20:20
 29/36 anonim ***** válasza:
84%
#26 ne zavarjon hogy mindenki szembe jön az autópályán😂😂😂
aug. 24. 20:35
 30/36 Kroms ***** válasza:
84%

Amúgy ha meglenne az érettségid, elmennél dolgozni?

aug. 24. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!