Hogyan tudnám elfogadni, hogy sosem fogok leérettségizni, mert nem vagyok hozzá elég okos?
Sajnos ez világossá vált, bele kell törődnöm. Korábban ott kellett hagynom a középiskolát, mert zaklattak, és senki sem állt ki mellettem. Most újból beiratkoztam estin. Osztályozót kell tennem, de már látszik, hogy ez nem fog menni. Nem tudtam 2 hónap alatt feldolgozni a 9-10.-es tananyagot magamban, szóval idegességemben visszaküldtem a feladatok többségét. Ami jelzi, hogy alkalmatlan vagyok a középiskolára. Nem bírom az ezzel járo stresszt, alacsony az IQ-m, a problémamegoldó készségem stb.
Szóval kiíratkozom, még a tanév kezdete előtt.
Hogyan tudnám feldolgozni, hogy kudarcot vallottam ezen a téren?
Kellenék, a csajozással nem volt sosem gondom. Csajok általában többet költöttek rám, mint én rájuk.
Most talán..de hamar 30 éves leszel, és afölötti, mikor már jönnek a jobban kinéző, értelmes, fiatal bikák, ott hamar felkopik az állad. Talán pár granny befizet a szolgálataidra de ennyi.
És ha én voltam?
Annyi kérdést írok ki, amennyit akarok.
Ha nem tetszenek a kérdéseim, akkor menj, és írj olyan emberek topikjaiba, akik egyetemre járnak. Okos, intelligens emberek. Senki sem kötelez arra, hogy az én kérdéseimet olvasd.
Mert én olyan buta mint a tök, de vállalom.
A fő kérdésre nem kaptam választ.
Látom senki sem akar segíteni, csak belém rúgni.
Néha az jelenti a segítséget, ha kapunk egy pofont. Ha tőlünk nem kapod meg (verbálisan), az élet fogja adni.
A probléma az, hogy előbb-utóbb vagy tanulnod, vagy dolgoznod kellesz majd, de te egyiket sem akarod, és szembeszállsz mindenkivel, aki közli ezt veled.
Nem fogok dolgozni.
Ahhoz kérek segítséget, hogy fel tudjam dolgozni lelkileg, hogy egész életemben nyolc általánossal fogok maradok együtt.
Szerettem volna leérettségizni
Amúgy ha meglenne az érettségid, elmennél dolgozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!