Vélemény arról, hogy Szeptember 1 től nem lehet mobiltelefont, sem egyéb "okoseszközt" bevinni az oktatási intézményekbe? Hogy fog ez kinézni?
Az én időmben még vezetékes telefonunk sem volt otthon, nemhogy mobil…
Mégsem vesztem el soha, meg egy másik osztálytársam sem.
Értelmes dolgokat műveltünk, és tized annyira se lettünk agyalágyultak, mint a mai tinik.
Ėn 25 éves kor alatt tiltanám a cigivel, az alkohollal, minden droggal, vagy annak nem nevezett, de káros dologgal együtt, és 16 éves kor alatt a szülőket küldeném börtönbe, ha megengedik a gyerekeiknek.
Nem az van amit állítasz. Beviheted a suliba a telefont és az okoseszközöket, csak le kell adnod, hogy ne használhasd. Természetesen ha a tanár megengedi akkor használhatod az oktatásban.
Én személy szerint ezzel egyetértek. Olyan a munkaköröm, hogy telefont nem vihetek be. Túlélem a napi 8,5 óra melót telefonhasználat nélkül . Ha gáz van akkor a cég vezetését értesítik telefonon és ők szólnak nekem.
Aaaz...
Gyökér kormányoldal ez is...
Azért azt a logisztikát majd megnézném amikor a portán minden reggel leadnak 600-800 telefont!
Én direkt hármat is fogok vinni amiket nem sajnálok, jó kövér biztosítást kötve rájuk!
Az okos órákat már nem is említve 😂
Remélem senki se kapcsolja ki egyiket se!
Szerinted be fogják tartani?
Nekünk általánosban be kellet adni, soha nem adtam be (beraktam a táskám mélyébe), mert vagy ebédelni mész és az osztályteremben a tanári asztalon van, hogy bárki bejöhessen azt elvigye. Vagy megvárom amíg meglesz a kulcs kinyitják szekrényt, kb. 5 perc kicsöngő után, akkor meg kígyózó sor lesz az ebédlőben…. Gimibe meg nem kellett beadni, még ingyen wifi is volt. ( nyilván órán nem használtuk, de szünetben esetleg)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!