Hogyan tudnám elfogadni, hogy sosem fogok leérettségizni, mert nem vagyok hozzá elég okos?
Sajnos ez világossá vált, bele kell törődnöm. Korábban ott kellett hagynom a középiskolát, mert zaklattak, és senki sem állt ki mellettem. Most újból beiratkoztam estin. Osztályozót kell tennem, de már látszik, hogy ez nem fog menni. Nem tudtam 2 hónap alatt feldolgozni a 9-10.-es tananyagot magamban, szóval idegességemben visszaküldtem a feladatok többségét. Ami jelzi, hogy alkalmatlan vagyok a középiskolára. Nem bírom az ezzel járo stresszt, alacsony az IQ-m, a problémamegoldó készségem stb.
Szóval kiíratkozom, még a tanév kezdete előtt.
Hogyan tudnám feldolgozni, hogy kudarcot vallottam ezen a téren?
Most akkor 11-be mennél?
Magántanulói státusz nem opció?
Az elmondottak alapján nem az IQ-val vannak gondok.
Pszichológus?
Egyébként is dolgozhatsz érettségi nélkül is, nem dől össze a világ. Találd meg amit szívesen csinálsz.
Nem megyek pszichológushoz, számomra azok ugyanolyan kuruzslók, mint a motivációs guruk. Egyébként sem tudna túl sok újdonságot mondani azokon a kívül, amiket Csernus meg Almási elmondott.
Nem fogok dolgozni érettségi nélkül ugyanis pont azért mentem volba vissza az iskolába, mert az elmúlt években érettségi nélkül csak moslék munkák akadtak nekem. WC pucolásra vettek fel, mosogatni, meg ilyenek. Nem csinálok ilyet, akkor inkább eltartatom magam.
#3 ilyen hozzáállassal mit vársz?
Akkor oldd meg egyedül a problémádat
Megkaptad a választ. Úgyhogy felkeserel szakembert. Ha erre nem vagy nyitott, akkor majd feldolgozod egyedül ahogy tudod
Nem tudom mit vársz, mit mondjunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!