Megszűnik a tanárhiány a béremeléssel?
" a 2023-as emeléssel együtt nettó 220-ért te elmennél tanárnak?"
"Én elmennék, igen. Szünetekben (nyáron is) nem olyan car ez a fizetés a semmiért."
Akkor miért is nem mész mégsem?...
28, hihetetlenül ostoba vagy. Mit gondolsz, amikor valaki eldönti 18 évesen hogy elmegy tanárnak és hat évet tanul egy egyetemen, áldozva a szabadidejét, a pénzét, mellette melózik, akkor nem azért megy el hogy jobb munkakörülményei legyenek mint egy közmunkásnak vagy egy gyárban dolgozónak?
Kamuzol össze-vissza hogy te egyetemre jártál, meg satöbbi, de ha valóban oda jártál volna akkor tudnád hogy nem olyan egyszerű azt elvégezni. Plusz a másik egy szóval sem állította hogy értelmiségi lesz valaki egy egyetemtől mint ahogy azt te is reprezentálod.
Nyilván vannak nagyon gáz munkahelyek De azért egy diplomával, ne haragudj, de nem gyárba fog elmenni a másik, meg éhbérét szórakozni.
A tanárok folyamatosan fogynak az én évfolyamról is két emberről tudok Aki végül a szakmában maradt. A többieket mind felszippantották a magániskolák, multik, irodák...
"A tanárok folyamatosan fogynak az én évfolyamról is két emberről tudok Aki végül a szakmában maradt. A többieket mind felszippantották a magániskolák..."
Aki magániskolában tanár, az szerinted nem tanár?...
A szakmában marad, csak annak épp semmi köze se a közoktatáshoz se a tanárok helyzetéhez.
Magántanár is tanár, nyelviskolai is, meg a magánsulis is, attól még a közoktatás le fog rohadni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!