Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megszűnik a tanárhiány a...

Megszűnik a tanárhiány a béremeléssel?

Figyelt kérdés

2022. dec. 24. 14:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 anonim ***** válasza:
100%
Hol látsz te itt béremelést ilyen infláció mellett?...
2023. febr. 26. 13:34
 32/88 anonim ***** válasza:
100%

" a 2023-as emeléssel együtt nettó 220-ért te elmennél tanárnak?"

"Én elmennék, igen. Szünetekben (nyáron is) nem olyan car ez a fizetés a semmiért."

Akkor miért is nem mész mégsem?...

2023. febr. 26. 13:36
 33/88 anonim ***** válasza:
80%
Persze, már holnaptól. :D Életem legrosszabb döntése volt, hogy tanári szakra jelentkeztem 2017-ben. Ahelyett, hogy szakmát tanultam volna.
2023. febr. 27. 12:46
 34/88 anonim ***** válasza:
87%
Ha 400 lenne a kezdő bér se csinálnám újra ezt. De a válságban ez a kis zsebpénz még mindig éhbér, szóval nincs miről beszélni 🤷‍♀️ két mesterszakos diplomával elvagyok, és nem hozom haza a munkát többé
2023. febr. 27. 16:51
 35/88 anonim ***** válasza:
100%

28, hihetetlenül ostoba vagy. Mit gondolsz, amikor valaki eldönti 18 évesen hogy elmegy tanárnak és hat évet tanul egy egyetemen, áldozva a szabadidejét, a pénzét, mellette melózik, akkor nem azért megy el hogy jobb munkakörülményei legyenek mint egy közmunkásnak vagy egy gyárban dolgozónak?

Kamuzol össze-vissza hogy te egyetemre jártál, meg satöbbi, de ha valóban oda jártál volna akkor tudnád hogy nem olyan egyszerű azt elvégezni. Plusz a másik egy szóval sem állította hogy értelmiségi lesz valaki egy egyetemtől mint ahogy azt te is reprezentálod.

Nyilván vannak nagyon gáz munkahelyek De azért egy diplomával, ne haragudj, de nem gyárba fog elmenni a másik, meg éhbérét szórakozni.

A tanárok folyamatosan fogynak az én évfolyamról is két emberről tudok Aki végül a szakmában maradt. A többieket mind felszippantották a magániskolák, multik, irodák...

2023. febr. 27. 17:01
 36/88 anonim ***** válasza:
11%

"A tanárok folyamatosan fogynak az én évfolyamról is két emberről tudok Aki végül a szakmában maradt. A többieket mind felszippantották a magániskolák..."

Aki magániskolában tanár, az szerinted nem tanár?...

2023. febr. 27. 17:08
 37/88 anonim ***** válasza:
75%
Közr nincs a magániskolai fizunak a bértábláshoz...
2023. febr. 27. 17:16
 38/88 anonim ***** válasza:
0%
Nem arról beszélt(él?), hanem arról, hogy hányan maradnak a szakmában.
2023. febr. 27. 17:18
 39/88 anonim ***** válasza:
87%

A szakmában marad, csak annak épp semmi köze se a közoktatáshoz se a tanárok helyzetéhez.

Magántanár is tanár, nyelviskolai is, meg a magánsulis is, attól még a közoktatás le fog rohadni...

2023. febr. 27. 17:24
 40/88 anonim ***** válasza:
87%
36, gondolom ebben az országban mindenki megteheti hogy magániskolába járjon/jarassa a gyerekét.
2023. febr. 27. 17:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!