Megszűnik a tanárhiány a béremeléssel?
91%
Miért szűnne, a 2023-as emeléssel együtt nettó 220-ért te elmennél tanárnak?
Én elmennék, igen.
Szünetekben (nyáron is) nem olyan car ez a fizetés a semmiért.
Ha nem lenne olyan szar, akkor esetleg lenne tanár, nem gondolod? :D
De te elmehetsz, neked elég a 220. Minimáltól jobb, ha mondjuk közmunkáról váltanál, számodra lehet hogy vonzó. Diplomás értelmiségimént meg azt mondom menjen ennyiért az, akinek vonzó, pl te :D
De te elmehetsz, neked elég a 220. Minimáltól jobb, ha mondjuk közmunkáról váltanál, számodra lehet hogy vonzó. Diplomás értelmiségimént meg azt mondom menjen ennyiért az, akinek vonzó, pl te :D
Kipróbálhatod egy gyárban három műszakban milyen dolgozni, ehelyett szerintem nem annyira car a tanári fizetés, ha oda számoljuk hogy fizetett minden szünet pl…
Most látom ,, diplomás értelmiségként” XD
Te látod magad, ember?!
?
Látom magam. Diplomás vagyok, mert van diplomám. Értelmiséginek tartom magam. Mi olyan vicces ezen?
Pályaelhagyóként dupláját keresem a tanári fizunak. Nem gyárban, nem három műszakban, csak egyszerűen egy értelmes munkahelyen ahol megbecsülnek. Mi a kérdés?
Miért mennék vissza tanítani, vagy az általad emlegetett gyárba?
Az ember nem egy diploma miatt értelmiségi. Én még több diploma mellett sem mondom ezt magamra, mert nincs ekkora egóm.
Nem kell gyárba menned, de nekem az a véleményem, nézhetjük úgy, hogy van akinek car tanárnak lenni, de alapvetően vannak ettől rosszabb helyek is, ahol lényegesen többet kell ugyanilyen fizetésért gürizni, és fizetett szünetek sincsenek. Téma lezárva, szép napot te értelmiség.
Az értelmiségi annyit jelent, hogy valaki szellemi munkát végez, felsőfokú végzettsége van.
Nem tudom, milyen jelentést vélsz társítani az értelmiségi szóhoz, ha ennyire óvatosan szabad csak használni szerinted :D
Az, hogy vannak szarabb munkák, nem jelenti azt, hogy a tanároknak jó. A közmunka is szarabbul fizet, ennek ellenére nem lesz "egész jó" a tanári fizu, főleg nem 6 év egyetem után, ÉRTELMISÉGIKÉNT. Sajnálom, ha nálad kibacca a biztosítékot ez a szó, de akkor is értelmiségi pálya lenne a tanárság, amiért 6 évet küzdesz, majd minimált keresel vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!