Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A buszozást más is traumaként...

A buszozást más is traumaként éli meg?

Figyelt kérdés

Az esetek szinte 100 százalékában kocsival járok dolgozni.De előfordult már, hogy átmegyek a szomszéd települése és vonattal tovább.

Ma viszont busszal kellett mennem, mert szervízbe kerül a kocsi.

Hát valami borzalmas.

Úgy éreztek magam, mint egy konzervdoboz alakú kényszerzubbonyban.

Nagyra nőttem (190 centi), a lábam nem fért el, nyomta az előttem levő ülés a térdemet, a kabátomat nem tudtam levenni.

Hihetetlenül utálok buszozni.

Vonaton, hatalmasak a terek, bemegyek, leveszem a kabétom, elővehetem a laptopot kényelmesen...stb

Amikor buszra kell ülnöm, már előre félek.

Más is így van ezzel?

2015. dec. 21. 15:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
2 éve nem buszozok, ezelőtt 7 évet buszoztam iskolába járás miatt. Ha rágondolok a buszra összeszorul a gyomrom, és az "ó nemá csak ezt ne" jut eszembe. Esténként amikor szinte egyedül vagy, az jó, annak van hangulata, de amikor más emberek is ott vannak... Nem ritkán volt olyan hogy nem tudtam felszállni a buszra, ahol többen álltak mint ültek. Ha fel is jutottam akkor is rettegtem hogy vajon leszállok épségben? Leszállásnál a tömeget oszlatni kellett. Ha nem volt az embernél könnygáz és gumibot, egy fél életnek tűnt mire letudott szállni, ha egyáltalán megállt a busz. A kisebbség nem egyszer k..rva.nyázott a sofőrnek, a dekadens tömeg miatt majdnem átment a lábamon a busz kereke. A fordított piramis harci alakzat első sorának közepén álltam, amikor a busz megérkezett a plebs a busz elé taszított, ha nem rántanak vissza a lábamnak annyi. És csak nézni tudtam magam elé. Van a lábam, és van a busz, aminek a kereke az én lábamat célozza meg, én pedig magatehetetlen voltam amikor a magából kifordult csürhe megindult mint éhes kutya a húsra. Gyerekkoromban pedig halálfélelmem volt amikor buszra kellett ülnöm. Állandóan attól rettegtem hogy a sofőr nem tudja bevenni a kanyart és belezuhanunk a szakadékba, amiből a falunk és a város között volt elég.
2015. dec. 27. 13:28
 12/13 anonim ***** válasza:
66%
Ezt egyszerűen le lehet írni, aki szereret buszozni annak nincsen jogosítványa, vagy nem tud vezetni! És,vagy a nyomorúságos kényszer helyzet!!!!sajnos most 8 hónapra én is vissza kényszerültem a buszra,sok sok év után és bizony meg kellett állapítanom, hogy egy bizonyos embercsoport 1989 óta rengeteget süllyedt a saját szintjükhöz képest ,pedig akkor is alacsonyon voltak! Felháborító a viselkedésük! De ezt tapasztalom a nyugdíjas nők körében is!!!
2015. dec. 27. 15:35
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 10 km-t kellene biciklizni ahhoz, hogy olyan buszjáratra szálhassak fel amivel időben bent vagyok a városban, azaz 1 nap oda-vissza 20 km-t kellene bicikliznem, ha nem lesz autózásra lehetőségem inkább öngyilkos leszek mint sem, hogy vissza essek abba ami középiskolában volt mikor még nem volt jogsim!

Inkább a szar Suzuki mint az annál 1000x rosszabb tömegközlekedés!

2015. dec. 27. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!