A csecsemő tényleg traumaként éli meg ha a szülők vele egy szobában élnek nemi életet miközben ő alszik?
A párom szerint igen. Nem lesz nálunk aktuális a kérdés, csak nem értem és nem tudja megmagyarázni miért gondolja azt hogy egy pár hónapos csecsemőnek trauma ha miközben alszik a szülei szeretkeznek tőle x méterrel a takaró alatt.
Tehát gondoltam megkérdezem hátha van itt valaki aki ért ehhez :)
Érdekes dolog még a tudatalatti is, ébren se kell lenni bizonyos dolgokhoz, de bevallom, ehhez nem értek. Viszont az ilyeneknél eszembe jut, hogy azért a világon elég sok család lehet, ahol egyetlen szobája van a háznak s ott is egész rendesen felnőnek a gyerekek. Úgyhogy olyan extrém nagy traumát nem tételeznék fel, az állatoknál sincs olyan, de bizonyára sok népcsoportnál sem, nem természetellenes dologról van szó.
Természetesen, hogy mi a jó s mire törekedjünk, ha megtehetjük, az más kérdés.
Egyáltalán nem.
Főleg alvás közben nem. Ha felebred, úgyis abbahagyja az ember, de egyszerűen még kicsi ahoz, hogy felfogja mit látott.
Csecsemőként szerintem még nem trauma. Gondolj bele, mi sem emlékszünk a a csecsemőkorunkból semmire,egy illatra, egy ízre sem. De a kisgyermekkorból már igen. Egy kisgyermek, ha nem is fogja fel, mit látott, akkor is keletkeznek benne érzelmek a látottakkal kapcsolatban. Mondjuk megijed, mert azt hiszi, a szülei bántják egymást, az élvezet hangjai is ismeretlenek neki, megijesztheti, hiszen lehet, azelőtt sose hallotta.
Egyébként nem mennék le arra a szintre, h a bármilyen korú gyerekemmel egy szobában szexeljek, akár csecsemő, akár nem és lehet, a férjed is így van vele. Értem én hogy valahol csak egy szoba van, na de akkor oda minek vállalnak gyereket? Hogy utána még a járó-beszélő kétéves mellett is ott dugjanak?
Szia!
Nekem egyszer azt mondták,hogy azért éli meg traumaként mert azt hiszi,hogy anya és apa bántják egymást! Plusz erre még rájönnek azok a bizonyos nyögések.
Mi szexeltünk mikor nagyon-nagyon pici volt. Ahogy elkezdett komolyabban is nézelődni aktiv részese lenni a mindennapokban akkor szépen kivonultunk a nappaliba.
A minap a párom nem bírt a férfiasságával,és kicsit huncutkodott velem mire fel emeltem a fejem és lám..:) a kislányunk épp gyönyörűen kukucskált ki a rácsok között:D Na akkor és ott összenéztünk és elnevettük magunkat a párommal,hogy a-a a kicsi előtt nem kacérkodunk többet:)
Nagyon,... Nem is tudom,rossz volt,az biztos,hogy az ihlet azonnal elszállt:)
Ebből kifolyólag nem tudom,hogy más hogy bírja,én nem bírom úgy csinálni,hogy a kicsi ott alszik mellettünk, vagy éppen kukucskál...:)
Ismerek olyan párt akik egy szobában vannak a most 3 éves kisfiúval és szexelnek rendesen takaró nélkül előtte.
A fiú nagyon agresszív és zárkózott. Nem tudom,hogy ez e az oka.. De ott más gondok is vannak.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!