Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Tippeket kernek: hogy lehet...

Tippeket kernek: hogy lehet egy 20 oras buszozast elviselhetove, kenyelmesebbe tenni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 23:43
 1/9 anonim válasza:
100%

Aludj sokat! :) Én nyáron jöttem haza Svájból Bp-re vonattal, az volt a szerencsém, h éjjel indult, így szinte az egész utat végigaludtam.

Vagy hallgass zenét. Az olvasást nem nagyon ajánlom, mert ahogy "ugrál" a busz, nehezebb olvasni, gyorsan elfárad a szemed, nekem még hányingerem is szokott lenni.

2009. dec. 30. 23:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Alvás, zene!

De ez a 20óra, elég húzós!

2009. dec. 30. 23:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem rémálom ha két órát kell ülnöm. én se tudok mást mondani mint az alvást. esetleg ha van kivel, és tudsz beszélgetsz (nekem ez gondot okozna).és zenehallgatás. vegyél pár rejtvényújságot, vagy vigyél magaddal egy könyvet, (bár ha kicsit zötykölödős az utszakasz, nehéz v alig lehet olvasni)
2009. dec. 31. 00:01
 4/9 anonim ***** válasza:

Laptop, netezés, filmnézés.

Bár a laptopnak is vannak korlátai meddig bírja hálózat nélkül.

2009. dec. 31. 01:00
 5/9 anonim válasza:
100%

zenehallgatás és alvás.. jobbat én sem tudok.. de mindenképpen szerezz be 1 derék és/vagy nyakpárnát mert iszonyatosan el fogsz gémberedni :/

szervezett úton este beraknak 1-2 filmet is

én 27 órát utaztam Spanyolországba, ki lehet bírni, de soha többet :D

2009. dec. 31. 02:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
En voltam párszor Németországba busszal, az a legjobb ha éjszaka felviszel a buszra egy takarót és egy kispárnát, majd egyszerűen lefekszel a buszban hosszan középre. Így átalszod az egész éjszakát:) Nekem bevált.
2009. dec. 31. 11:36
 7/9 A kérdező kommentje:
koszi a
2010. jan. 1. 14:23
 8/9 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat, ma mar indulok
2010. jan. 1. 14:24
 9/9 anonim válasza:
kár h máris mentél. mindegy hazautra ajánlom igyál sokat b.sszál be aludj és elistelik az idő.
2010. jan. 3. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!