Autós hordozót ki lehet valahogy tömni, h egyenesebb legyen a babának? Vagy lehet valamit kapni, amivel az újszülött számára kényelmesebbé tehető?
Én nem tömném ki. Szerinted véletlen a kialakítása???
Nyugodtan tedd bele úgy a babát ahogy van nem órákra persze ez nekik van kitalálva.....
2 kisfiú anyukája
Ugye ezt nem gondolod komolyan? Kitömni? Persze tömd csak ki, aztán sírj, hogy jól elcseszted a babád gerincét.
A hordozó úgy van kialakítva, hogy optimális legyen a babának. Ha nem egész álló nap tartod a hordozóban, akkor nem lesz semmi baja!
Gondolj bele, a pocakodban sem egyenes háttal feküdt:S
Nem véletlenül olyan a kialakítása, amilyen!!
Semmi baja nem lesz a babádak, sokkal biztoságosabb, mint az autóba bekötött mózeskosár.
Szia!
Csak abba gondolj bele, hogy a pocidban szinte a nyakában voltak a lábai 9 hónapon át! Neki ez a természetes tartása. Nem lesz semmi baja. :-)
Köszönöm!:) Akkor ne sajnáljam? Igazatok van, a pocimban sem sík egyenesen fekszik. Mostmár tudom, hogy butaság volt, de muszáj voltam megkérdezni.
Köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!