Ti vesztek bérletet? Ha igen, miért?
Én évek óta bliccelek, sosem kaptak még el, nem hagyom magam. Viszont párszor azért elgondolkoztam azon, hogy "jó útra" térek.
Legutóbb nyáron volt ilyen, vettem augusztusban egy bérletet, mivel sokat kellett utaznom a városban olyan helyekre, ahova a metró a célszerű. Az egy hónap alatt 7 darab olyan eset volt, mikor használni akartam a metrót, de azt lezárva találtam, vagy épp menet közben szállítottak le róla, mert elromlott. Tehát majdnem hetente kétszer megtörtént csak velem, holott nem is naponta jártam metróval. Ez több, mint elfogadhatatlan, szerintem teljesen jogosan éreztem, hogy kidobott pénz volt a bérlet.
Érdekes, ilyen esetben a BKV miért nem fizet az utasnak? De ha én otthon felejtem az érvényes bérletem, akkor az rögtön 2000 Ft.
Bónuszként álljon itt egy videó, milyen színvonalú embereket alkalmaznak a vállalatnál: http://www.youtube.com/watch?v=o0xCbKQTIm4
"Jó tudni, én így foglalok állást."
Te érvelsz amellett, hogy lehetetlen, de mindenesetre ördögtől való dolog a piaci verseny. Aztán ettől függetlenül beírtad ezeket, amit most ide is bemásoltál, hát gratulálok.
"Te mondtad, hogy rossz dolog, hogy nem vagy alkupozícióban a BKK-nál"
Igen, ennyit írtam. A többit te költötted hozzá.
"Londonban, az Egyesült Királyság fővárosában, a tömegközlekedésben nincs piaci verseny. "
De van.
Sok sikert a vizsgáidhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!