Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vesztek BKV bérletet?

Vesztek BKV bérletet?

Figyelt kérdés
Most hallottam a rádióban hogy már a közterületesek is ellenőrizhetnek :) Megint tipikuis eset. Nem a szolgáltatást kéne előbb olyan szintre hozni hogy mindenki érezze, megéri jegyet venni ??
2011. jan. 10. 13:11
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Közterületesek? Miért, már a járdahasználathoz is kell bérlet? Ha esetleg lelépnél a busz elé és megrongálnád, legyen miből kijavítani? :D
2011. jan. 10. 13:17
 2/27 A kérdező kommentje:

[link]

Mondjuk még mindig az a bibi hogy a közterületes meg nem adhatja ki az adataidat az ellenőrnek, és nem tarthat vissza hogy megvárd a rendőrt, nem ?

2011. jan. 10. 13:23
 3/27 anonim ***** válasza:
71%
Én veszek. Szerintem ugyanis a szolgáltatás nem azt jelenti, hogy maximális komfortban utazol válogatott utastársakkal. Hanem hogy elvisz a-ból b-be.
2011. jan. 10. 13:27
 4/27 anonim ***** válasza:
Különben olcsó. Én mindig veszek. A diák egy napra 130 ft. Ezért az árért én átlag napi 30-40 kilométert utazok. Megéri.
2011. jan. 10. 13:29
 5/27 anonim ***** válasza:
Most nem, mert nem utazok egyáltalán annyit, hogy megérje. Havi kb. 2x max. ha utazok bkv-val... De majd ha egyetemista leszek, valószínű venni fogok, sokkal egyszerűbb mint folyton jegyet lyukasztgatni.
2011. jan. 10. 13:32
 6/27 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok pesti de mikor busszal megyek valahova mindig van nálam bérlet.
 7/27 anonim ***** válasza:

Igen ez mondjuk örök kérdés, tehát az ember jogosan érzi átverve magát, amikor egy vacak szolgáltatásért igen sok pénzzel akarják lehúzni. Másik oldalról jogos a megjegyzés, hogy pénz nélkül nem lehet a szolgáltatást se fejleszteni.

De magam részéről leszrom a bkv pénzügyi helyzetét, nekem nem fizetnek azért, hogy foglalkozzak, sőt én fizetek nekik... (már amikor) Egyéni szocproblémájuk.

8/27 anonim ***** válasza:
Amúgy áruljátok már el mi a baj a bkv-val? Sosem értettem ezt a nemveszekjegyetmertszaraszolgáltatás dolgot. Én bevallom, ha nem veszek jegyet/bérletet az zsugoriságból van, de őszintén a szolgáltatással nincs bajom. Max. az emberekkel akikkel együtt utazom (büdösek, koszosak, és nem csak a csövik..)m de az nem a bkv hibája. Szóval mi a probléma?
2011. jan. 10. 13:43
 9/27 A kérdező kommentje:

Pl Csepelen úgy járnak a buszok ahogyan akarnak :( Sokszor 15-20 perceket vársz hóban, esőben. A buszok szutykosak.

4-5 ezret még én is fizetnék de 10 ezer ft az már sok !!

Nem azért mert így tetszik, csak nincs miből :(

2011. jan. 10. 13:49
 10/27 anonim ***** válasza:
62%

A bkv-val egyetlen problémám van. Nem kívánom fizetni a vezetőség milliós végkielégítését! Ennyire egyszerű. Ha nem lennének ilyen mocskok, és nem arról szólnának a hírek, hogy ennek 20 millát, annak 40et fizettek, vennék jegyet. De ez számomra undorító amit művelnek. Pedig lenne rá pénzem, MÁV-ra például mindig megveszem a bérletet.

A közterületeseknek meg nem örülök, de tudtommal nem tarthatnak ott a helyszínen, úgyhogy ez is tök fölösleges húzás volt a bkv részéről...

2011. jan. 10. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!