Vidékiek, Titeket nem érdekel, hogy a fővárosiak hogy közlekednek?
"x órával előbb felkelni,elindulni.. "
erről csak annyit, ahol én lakom, kb csak napi 3x megy busz, tehát ha én reggel 8-ra be akarok menni dolgozni, akkor a 6 órási buszra kell felszálnom, ami azt jelenti, hogy 5-kor már fel kell ébrednem.de ha lenne 7:30 felé buszom, akkor vígan beérnék vele.És természetesen, ha rákényszerülnék, akkor bicikliznék egy sort.Persze van telefon, így be tudok szolni, hogy kések, esetleg meg sem fogok érkezni, és ha ezt a cég nem fogja fel értelmileg, küldjön értem járművet :)Én nem cidrizek az ilyen miatt, én sajnáltam a fővárosiakat,mert a rengeteg embernek közlekednie kell valahogy mert tudom, mint ahogyan nekem sem, így másnak sincs kocsija,ami megkönnyíti az életet.nem könnyű biztos a mai világban, mindenkit meg lehet érteni.Vidéken sem egyszerűbb az élet.
drága 11:38-as
nekem rossz, és nagyon örülök, hogy ellenben velem, neked nagyon jó.
11:38 vagyok
képzeld nekem se olyan jó...vidéki vagyok,nekem is megvannak a gondjaim,ha nem is a sztrájk...mégse vagyok teljesen érdektelen-
Engem nem érint a sztrájk mert vidéki vagyok és nem hiszem hogy városon belül nem lehet gyalog menni vagy biciklivel.
Mivel falunk lakok ezért be kell járnom a városba suliba és a városban a központi buszmegállótól messze van a suli mégis el tudok menni gyalog, sőt ha a városba laknák akkor biciklivel járnék.
Másik meg az hogy jártak a buszok pesten csak a töredéke úgyhogy voltak akik nem szívtak.
látom azért a vidéki parasztok megint le lettek pontozva...!
a bács-kiskun megyés vagyok
"Azt hittem, van együttérzés... de látom, sokakban 0."
Ez jó! Te sem érzel együtt a BKV-sekkel!!!
Benned miért nincs együttérzés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!