Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért nem szerettek tömegközle...

Miért nem szerettek tömegközlekedni?

Figyelt kérdés

Pontosabban:

A parkoló botrányról gondolkodva néztem a várost. Minden kerületnek van lakótelepe, kivéve talán a 6.at.

A lakótelepeken ingyenes a parkolás és rengeteg a hely.

Lehet, h kell egy kicsit BKVzni, vagy gyalogolni a melóhelyre, de ez sztem kibírható. A parkolópénzből meg tudod venni a jegyet is.

Félre ne értsetek, sztem is egy nagy trágya BKV, de a dugónál jobb...

Tényleg csak kváncsi vagyok, mellőzzük az indulatokat. ;)

2009. aug. 20. 18:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
76%

Büdös koszos, mindenféle szart össze lehet szedni a husevöbaciktól kezdve a herpeszen át a tüdögyulladásig..

Éjszaka közbisztonság nulla de akár nappal is leszúrhatnak egy karddal is a többiek csak át fognak lépni feletted, hangos, döglassú, állandóan a pofádba bámul mindenféle paraszt!!!

Nem tudod mikor késik vagy gyullad ki alattad...Mindezek fényében megfizethetetlen!!

Kihagytam valamit??

2009. aug. 21. 22:57
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
nem tömegközlekedni nem szeretek, hanem annak egyes részeit nem szeretem. Pl. dugóban buszozás. egyébként a villamossal, metróval nincs bajom. hozzávetőleges egyszer megpróbáltuk: ecseri úttól én metróval mentem a moszkvára testvérem kocsival amikor én odaértem felhívtam ő akkor még a bah. csomópontnál sem volt..
2009. aug. 22. 10:53
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
19:56-nak...Kellemes levegő????A városban???Ugye ezt csak viccből írtad??!!Amúgy igazad van,ha sokkal többen pattannának bringára,jobb lenne a helyzet..De sokan olyan kényelmesek,hogy nem BKV-znak,vagy tekernek..A nagyja meg sír,hogy milyen rossz a helyzet ebben az országban,meg le vagyunk maradva stb...mégis mindenki autóval jár,és az autók 70%-ában 1 ember ül,aki vezet...Hát erről ennyit...
2009. aug. 22. 17:50
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos mindenki nagy ívben sz*rik a globális felmelegedésre. Ha rajtam múlna, akkor a Hungárián belül dugóadót szednék, és a hamis rokkantigazolványok használóit többszázererre büntetném. Jó, drága a BKV, de azért akinek annyira tömegiszonya van, és azért nem használja (kivéve ha valami betegsége van) az lakjon oxigénsátorban.
2010. okt. 20. 15:42
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk iszonyat drága. Vidéki városban lakunk. Ha a család buszon jeggyel akar bejutni a lakótalapről a városközpontba az 1520Ft oda-vissza négy főre. A bérlet "15000 egy hónapra négy főre (2 felnőtt 2 gyerek) Autóval fél liter benzin fogy a városközpontig és vissza. Lehet számolni....Emellett a busz vagy jön vagy nem, hazafelé meg vagy felférünk vagy nem. :( Nagyon messzire viszont mivel nagycsalád vagyunk, vonattal szoktunk utazni, képesek vagyunk nyolc órát is zötyögni. A gyerkőcök imádják."

Ha egy utcában dolgozik a férj és a feleség, és minden gyerek abban az utcában jár iskolába, és mindenki egyszerre kezd és egyszerre végez, akkor mázlisták vagytok!

Ha meg nem, akkor meg nem jön ki fél literből az oda-vissza út, főleg télen, amikor még elő is kell melegíteni a kocsit.

Ha fél liter oda-vissza, akkor az gyalog sincs messze.

2010. okt. 20. 15:48
 26/26 anonim ***** válasza:
Nektek marha drága 15000-ért az egész családnak? Pesten egy felnőtt ~10.000 forint a tanuló pedig ~4000. Annyiért amennyiért ti egy egész családnak vesztek bérletet itt csak fele annyinak tudnátok...
2010. okt. 23. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!