Miért nem szerettek tömegközlekedni?
Pontosabban:
A parkoló botrányról gondolkodva néztem a várost. Minden kerületnek van lakótelepe, kivéve talán a 6.at.
A lakótelepeken ingyenes a parkolás és rengeteg a hely.
Lehet, h kell egy kicsit BKVzni, vagy gyalogolni a melóhelyre, de ez sztem kibírható. A parkolópénzből meg tudod venni a jegyet is.
Félre ne értsetek, sztem is egy nagy trágya BKV, de a dugónál jobb...
Tényleg csak kváncsi vagyok, mellőzzük az indulatokat. ;)
Büdös koszos, mindenféle szart össze lehet szedni a husevöbaciktól kezdve a herpeszen át a tüdögyulladásig..
Éjszaka közbisztonság nulla de akár nappal is leszúrhatnak egy karddal is a többiek csak át fognak lépni feletted, hangos, döglassú, állandóan a pofádba bámul mindenféle paraszt!!!
Nem tudod mikor késik vagy gyullad ki alattad...Mindezek fényében megfizethetetlen!!
Kihagytam valamit??
Nekünk iszonyat drága. Vidéki városban lakunk. Ha a család buszon jeggyel akar bejutni a lakótalapről a városközpontba az 1520Ft oda-vissza négy főre. A bérlet "15000 egy hónapra négy főre (2 felnőtt 2 gyerek) Autóval fél liter benzin fogy a városközpontig és vissza. Lehet számolni....Emellett a busz vagy jön vagy nem, hazafelé meg vagy felférünk vagy nem. :( Nagyon messzire viszont mivel nagycsalád vagyunk, vonattal szoktunk utazni, képesek vagyunk nyolc órát is zötyögni. A gyerkőcök imádják."
Ha egy utcában dolgozik a férj és a feleség, és minden gyerek abban az utcában jár iskolába, és mindenki egyszerre kezd és egyszerre végez, akkor mázlisták vagytok!
Ha meg nem, akkor meg nem jön ki fél literből az oda-vissza út, főleg télen, amikor még elő is kell melegíteni a kocsit.
Ha fél liter oda-vissza, akkor az gyalog sincs messze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!