Utazáshoz kérnék alternatívákat. Miben lehet a legtovább korban, legkényelmesebben hordozni a gyereket, tömegközlekedni? Babakocsi nélkül télen nyáron hogyan?
Van egy durván 10-12kg nagyon széles, és nagyon hosszú ajándék babakocsink, és nagyon nem szeretem, nem tudok vele felszállni a HÉVre, buszokra, trolikra, nem tudok feljutni Pestre ügyintézni, rokonokhoz eljutni, de csak egyszerűen a hat hetes kontrollra sem a kórházhoz, viszont a szopis egyhónapos gyerekemet nem tudom hová tenni, aki maga is 5kg plusz. Nagyon kellemetlen azért lekésni a haza induló Hévet mert csak kerülővel ÁrkádSugár érintésével jutok át a metrótól.
Van valakinek jó ötlete amit már ilyen picivel is használhatok, és még télen is jó lesz?
Télen hogyan?
Kengurú az nem csak 3hótól használható?
Hordozókendő vagy kenguru. Ez újszülött kortól használható:
premaxx kengurut kaptam, nem hasznalom, vadi uij, én kendős vagyok, ja erdekel, irj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!