Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért nem szerettek tömegközle...

Miért nem szerettek tömegközlekedni?

Figyelt kérdés

Pontosabban:

A parkoló botrányról gondolkodva néztem a várost. Minden kerületnek van lakótelepe, kivéve talán a 6.at.

A lakótelepeken ingyenes a parkolás és rengeteg a hely.

Lehet, h kell egy kicsit BKVzni, vagy gyalogolni a melóhelyre, de ez sztem kibírható. A parkolópénzből meg tudod venni a jegyet is.

Félre ne értsetek, sztem is egy nagy trágya BKV, de a dugónál jobb...

Tényleg csak kváncsi vagyok, mellőzzük az indulatokat. ;)

2009. aug. 20. 18:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%
járjon inkább mindenki robogóval!:D 40 db szennyezi úgy a környezetet mint egy busz vagy egy V8as
2009. aug. 20. 21:13
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

busz is áll a dugóban. (pl. blahától a nyugatiig kb. 20 perc alatt jutottam el villamospótló busszal, tudom, miért nem mentem metróval:D)

de amúgy iszonyat lassú a tömegközlekedés, 10 km-t megtenni kb. 40 perc, átszállásokkal, buszravárással, megállókkal, dugókkal.

én is kocsival járnék, ha megtehetném. és ha dugó is van, legalább nem 40 fokban, bűzben, koszban kell várakozni.

2009. aug. 20. 21:20
 13/26 anonim válasza:
64%
Nekünk iszonyat drága. Vidéki városban lakunk. Ha a család buszon jeggyel akar bejutni a lakótalapről a városközpontba az 1520Ft oda-vissza négy főre. A bérlet 15000 egy hónapra négy főre (2 felnőtt 2 gyerek) Autóval fél liter benzin fogy a városközpontig és vissza. Lehet számolni....Emellett a busz vagy jön vagy nem, hazafelé meg vagy felférünk vagy nem. :( Nagyon messzire viszont mivel nagycsalád vagyunk, vonattal szoktunk utazni, képesek vagyunk nyolc órát is zötyögni. A gyerkőcök imádják.
2009. aug. 20. 21:29
 14/26 anonim ***** válasza:
39%

"Autóval fél liter benzin fogy a városközpontig és vissza."

Aham persze... Én meg a mikulás vagyok.

2009. aug. 20. 21:59
 15/26 anonim válasza:
90%
Pedig bizony annyit eszik. A városközpont nincs messze 4 km. a suzuki meg nem eszik nekünk többet. Ám ha 1 litert számolnék oda-vissza is jelentősen olcsóbb az autó mint a busz.
2009. aug. 20. 22:03
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Mivel agglomerációban lakom, kb. 20 perc séta a helyi buszmegállóig. Mivel új építésű terület, tele van kóbor kutyával, a kukáinkból "bevásároló" cigányokkal. A busz körjáratos, tehát végigmegy az egész kisvároson. Kb. fél óra alatt ér le a vasútállomásra. Ott szálljak vonatra, késés és egyebek nélkül 35 perc. Állandó késés, kosz, büdös, tolvajok stb. A Keletinél metró, onnan még busz.

Ha autóval megyünk, kb. 40-45 perc. Kettőnknek már bőven megéri feljárni autóval, hazafelé egyszerűbb elintézni az apró-cseprő ügyeket, bevásárlást...

Vannak kollégáim, akik városon belül többet utaznak, mint én autóval. Hát ezért...

2009. aug. 20. 22:11
 17/26 anonim válasza:
100%
Én is ugyan ezekért utálom a bkv-tnem ismételném inkább intézek autót magamnak oszt fél nap alatt elintézem amit akarok mert otthon dolgozom amúgy.Még valami ami engem felháborít 2db megállóra lakik az unokahúgom és és nincs szakasz jegy VILLAMOSON (Fehérvári út Bp)Mintha a fogamat húznák,inkább gyalogolok,biciklivel megyek télen meg bliccelek.
2009. aug. 20. 22:53
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

én nagyon utálok busszal járni.Sokat kell rá várni ráadásul sokan vannak rajta és vannak olyanok is akik irtó büdösek.Ott vannak az ellenőrök akik rosszabbak a rendőröknél.

Nekem egy marutim van meg egy Fiat Brava.Ha csak munkába megyek jó a maruti de ha messzebb megyek akkor a Bravaba ülök.Sokkal kényelmesebb és ugyan úgy megvan az esély rá hogy dugóba kerülök vagy balesetet szenvedek.Ráadásul sokkal sokkal olcsóbb mint a busz hiába kerül 300 ba a benzin még jobban megéri mert 8500 at fizetek a buszért havonta de annyiból úgy meg tankolom a marutit hogy 2 hónapig benzinkút közelébe se kell mennem és sokkal kényelmesebb és még a munka helyem is áll valamennyi benzin pénzt!

2009. aug. 21. 00:43
 19/26 A kérdező kommentje:

Én kb fél éve tértem át autóra/kerékpárra, de kb. 10 éven át mondhatni bkv lakó voltam, mert mindig mentem valahonnan valahová...

Igaz, amit leírtatok, de azért szerintem nem ennyire vészes. Megerősítettétek az elképzelésemet, miszerint az autósok, akik a parkolóhely és a dugó miatt nyavalyognak kényes alakok.

Na, de hát én csak egy igénytelen bunkó vagyok, szal nem számít a véleményem. :)

És a 7. 8. kerben is van lakótelep, és ingyenes parkolók, csak lehet, hogy nem a munkahelyek kapuja előtt. ;)

2009. aug. 21. 11:55
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
20.07 esnek 9.kerületi lakótelep Dzsumbuj ott szedj parkolási pénzt.
2009. aug. 21. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!