hmm ... én inkább ülök dugóban mint hogy az elöttem ülö vagy álló kellemes illatát szagoljam!kényelmesebb mint a bkv és persze a zenét is ugy hallgatom ahogy én szeretem!ja és persze nem ráz teljesen szét!!
2009. aug. 20. 19:11
2/26 anonim válasza:
Mert időhöz kötött,márt mások is igénybe veszik,kényelmetlen.
2009. aug. 20. 19:38
3/26 anonim válasza:
Talán a busz nem áll a dugóban? Röhej...
2009. aug. 20. 19:39
4/26 anonim válasza:
Elsősorban: irtó drága a fizetésünkhöz képest, szerintem nonszensz a bérlet és jegyár a tömegközlekedés kapcsán. Utálok várni a megállóban, pláne tudva, mennyibe is kerül a jegy és a bérlet. Utálom a tülekedést, pláne a legdurvább megnyilvánulását, amikor a "hering-konzervdoboz-szituáció" van. Utálom, hogy sok ember nem képes rendesen mosakodni.
Biciklivel járok mindenhová, testmozgás, ér a kellemes levegő, nem kell bele benzin, akkor indulok, amikor akarok.... stb.....
2009. aug. 20. 19:56
5/26 anonim válasza:
Aki teheti jobban jár egy autóval. Akkor indul amikor akar, higéniai jellegű dolgok amit már páran leírtak, a busz is szennyezi a környezetet, a busszal is történhet baleset, drága.
2009. aug. 20. 20:03
6/26 anonim válasza:
miaz hogy minden kerületnek van lakótelepe? az ötödik hatodik hetedik, kilencedik kerületnek nincs konkrét lakótelepe és mindehol fizetős a parkolás
2009. aug. 20. 20:07
7/26 anonim válasza:
falusi fiú vagyok és egerbe járok be iskolába segédmotoros kerékpáron és akkor indul amikor akarom nem kell elmenni a buszmegállóig azt az 1 kmet gyalog és vissza ha lekéstem és a buszon sem ülnek mellém európa metántartályai akik félóránként olyan gázszivárgást adnak le hogy na... A banya sem lögdös a fájós derekával odébb fel vagy leszálláskor. És mikor hazamegyek senki sem szól rám hogy "nem ültél eleget az iskolában?"(cserélhettünk te az iskolába én kártyázni a kocsmába)
a segédmotort bárhova letehetem és a kormányzárnak köszönhetően el sem lopják így nincs szükség parkolóra.
És ha késésben vagyok akkor nem kell szólni a buszvezetőnek hogy taposson bele és ő nem szól vissza hogy nyugi fiam.
2009. aug. 20. 20:32
8/26 anonim válasza:
soproni és fiatal vagyok, de sokszor én pl félve ülök a buszon, olyan tempóval szabunk, hogy szinte lobog a hajam...na meg a morgó kolbász szagú mamik sem a legjobb társaság, uh ha csak nem nagy táv akkor gyalogolok :)
2009. aug. 20. 20:42
9/26 anonim válasza:
nekem nincs problémám a tömegközlekedéssel én szeretek bkv-val utazni, engem ami zavar az a sok ellenőr...
2009. aug. 20. 20:42
10/26 anonim válasza:
Én sem szeretem túlzottan a tömegközlekedést, de jobb, mint hogy mindenki autóval járjon, elképzelni is rossz azt a dugót meg környezetszennyezést, amikor 1 ember beül 1 nagy szarba. Ha a tömegközlekedés normális lenne itthon, hajléktalanokat meg hasonlókat leraknák, tiszták lennének, stb, akkor semmi gondom nem lenne vele. Én inkább a középutat választom, biciklivel járok ha tudok. Időnként bkv, ha muszáj hosszabb távra, akkor autó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!