Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szerintetek a bliccelés...

Szerintetek a bliccelés lopásnak számít?

Figyelt kérdés
Mert szerintem a lopás például az, ha bemegyek a boltba és zsebre teszek mondjuk egy gyufásdobozt. De mi van ha az állam kifizeti a boltos teljes működési költségét, áru beszerzését és ezzel kvázi közszolgáltatóvá teszi, de a boltos olyan hülye, hogy minden pénzét elissza, és így mégis kénytelen pénzt kérni azért a gyufáért amit amúgy közszolgaként juttatnia kéne! Én meg fogom magam, bemegyek és egy hangos "Anyádat,,," jelmondattal leveszem a polcról a gyufát, zsebre rakom és kimegyek! Szóval ez lopás?

2012. febr. 15. 10:12
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
86%
Papa ha neked koszos a busz bérelj autót amíg szervízben van a sajátod vagy járj taxival. Ha meg csóró vagy jobb, ha befogod a p0fád mert jön Viktor királyunk és a szádba lép, ha lázongani mersz! :)
2012. febr. 15. 13:57
 22/36 anonim ***** válasza:

"A politikus hogy a 4000ccm-es Q8 as Audival a te adódból több száz ezer Ft-ot benzintámogatást kap az lopásnak számít vagy bliccelésnek?"

Teljesen normális lenne egy teljesen normális rendszerben.

Persze ezt a jó kocsira és a valóban felhasznált benzin költségére értem.

2012. febr. 15. 14:02
 23/36 A kérdező kommentje:

BEFOGTAM!!! :D

haszta!Rég röhögtem ilyen jókat!

2012. febr. 15. 14:05
 24/36 anonim ***** válasza:
Szabad országban , szabad ember azt mond , amit szabad. Nyugi Diktátor Úr nem fog bántani ! Türelmes , kivárja , míg éhen halsz.
2012. febr. 15. 14:12
 25/36 A kérdező kommentje:

Amúgy a Q8-ast én sem sajnálNÁM(!!!) ha jól végezNÉK(!!!) a dolgukat. De milliárdok úsznak el és közben... szóval szar az egész na! És ne gyere nekem megint azzal, hogy azé' merén nem veszek jegyet mer... :D

Amúgy meg veszek!

2012. febr. 15. 14:19
 26/36 anonim ***** válasza:

Pont erre utaltam én is ! Egy politikus nem járhat szekérrel.

Bár most már kicsit ciki lesz Tarom géppel utazniuk , de ezt maguknak csinálták. Amúgy meg azok az AUDI-k rohadt sokat fogyasztanak és ez a mai benzin árak mellett nem csekély.

Így hát , muszáj lyukasztanod ,hogy növeld az elkótyavetélhető milliárdokat ! :D

2012. febr. 15. 14:27
 27/36 A kérdező kommentje:
2012. febr. 15. 14:54
 28/36 anonim ***** válasza:

Nem valami olyasmi hír ment nemrég a tv-ben, hogy 500 milliót kifizettek a bkv vezetőinek csak úgy... Majd lemondott a vezér, hogy jajj megbánta...? Ez van, hát nem szabadott volna, de kifizette a fejeseket meg gondolom saját zsebre is sok ment, majd most szépen lépett...

Attól tartok nem attól tartok nem attól tartok nem attól megy csődbe a bkv, hogy néha nem lyukasztok 1-2 megállóra.

2012. febr. 15. 18:17
 29/36 anonim ***** válasza:

Őőő... Sok a válasz, így nincs időm elolvasni végig, de:

szerintem egyértelműen lopás, ráadásul az összes adófizető állampolgár meglopása, mert a veszteségeket az adóinkból pótolják. Persze lehet valaki olyan véleményen, hogy a jármű így is -úgy is közlekedne azon a viszonylaton, de az ott sántít, hogy elméletileg az utasszámok alapján határozzák meg a járatok sűrűségét, abban viszont a bliccelők is benne vannak, lehet nélkülük napi 2 járattal kevesebb indulna adott vonalon, aminél effektíve ugye nincs jegybevétel.

A boltos hasonlat sem stimmel, mert a közlekedési vállalat nem köteles neked (és senki másnak, leszámítva az ingyen utazókat) alanyi jogon szolgáltatást nyújtani. Nem kénytelen pénzt kérni, hanem jogosan, a nyújtott szolgáltatásért kér pénzt, amit a kedves utas meg kell fizessen. El kellene felejteni az "ingyen jár nekem" mentalitást, mert semmi sincs ingyen.

Én nem büntetném a bliccelést pénzzel, csak egy hónapig nem engedném felszállni a tömegközlekedésre a delikvenst. Kifizetné a büntetést többszörösét, vagy térdig legyalogolná a lábát..

2012. febr. 15. 19:44
 30/36 anonim ***** válasza:
62%
Egyértelműen lopás, nem kell ezt csűrni csavarni. Igénybe veszel egy fizetős szolgáltatást fizetés nélkül. Egy fokkal sem vagy jobb a BKV felsővezetőinél, csak ők nagy tételben lopnak, mert több pénzhez férnek hozzá.
2012. febr. 15. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!