Szerintetek a bliccelés lopásnak számít?
"A politikus hogy a 4000ccm-es Q8 as Audival a te adódból több száz ezer Ft-ot benzintámogatást kap az lopásnak számít vagy bliccelésnek?"
Teljesen normális lenne egy teljesen normális rendszerben.
Persze ezt a jó kocsira és a valóban felhasznált benzin költségére értem.
BEFOGTAM!!! :D
haszta!Rég röhögtem ilyen jókat!
Amúgy a Q8-ast én sem sajnálNÁM(!!!) ha jól végezNÉK(!!!) a dolgukat. De milliárdok úsznak el és közben... szóval szar az egész na! És ne gyere nekem megint azzal, hogy azé' merén nem veszek jegyet mer... :D
Amúgy meg veszek!
Pont erre utaltam én is ! Egy politikus nem járhat szekérrel.
Bár most már kicsit ciki lesz Tarom géppel utazniuk , de ezt maguknak csinálták. Amúgy meg azok az AUDI-k rohadt sokat fogyasztanak és ez a mai benzin árak mellett nem csekély.
Így hát , muszáj lyukasztanod ,hogy növeld az elkótyavetélhető milliárdokat ! :D
Nem valami olyasmi hír ment nemrég a tv-ben, hogy 500 milliót kifizettek a bkv vezetőinek csak úgy... Majd lemondott a vezér, hogy jajj megbánta...? Ez van, hát nem szabadott volna, de kifizette a fejeseket meg gondolom saját zsebre is sok ment, majd most szépen lépett...
Attól tartok nem attól tartok nem attól tartok nem attól megy csődbe a bkv, hogy néha nem lyukasztok 1-2 megállóra.
Őőő... Sok a válasz, így nincs időm elolvasni végig, de:
szerintem egyértelműen lopás, ráadásul az összes adófizető állampolgár meglopása, mert a veszteségeket az adóinkból pótolják. Persze lehet valaki olyan véleményen, hogy a jármű így is -úgy is közlekedne azon a viszonylaton, de az ott sántít, hogy elméletileg az utasszámok alapján határozzák meg a járatok sűrűségét, abban viszont a bliccelők is benne vannak, lehet nélkülük napi 2 járattal kevesebb indulna adott vonalon, aminél effektíve ugye nincs jegybevétel.
A boltos hasonlat sem stimmel, mert a közlekedési vállalat nem köteles neked (és senki másnak, leszámítva az ingyen utazókat) alanyi jogon szolgáltatást nyújtani. Nem kénytelen pénzt kérni, hanem jogosan, a nyújtott szolgáltatásért kér pénzt, amit a kedves utas meg kell fizessen. El kellene felejteni az "ingyen jár nekem" mentalitást, mert semmi sincs ingyen.
Én nem büntetném a bliccelést pénzzel, csak egy hónapig nem engedném felszállni a tömegközlekedésre a delikvenst. Kifizetné a büntetést többszörösét, vagy térdig legyalogolná a lábát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!