Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit gondoltok a Desiro vonatok...

Mit gondoltok a Desiro vonatokról?

Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 21:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

A Flirten úgy működik az a "leszállásjelző", hogy miközben megy a vonat, egyszer ráböksz az ajtónyitógombra és miután megáll a vonta, nyílik az ajtó(nem kell nyomkodni a gombot).

Nem mondom, hogy húúúú mekkora dolog, de azért nem rossz.

2011. júl. 29. 22:37
 12/24 anonim ***** válasza:

Azért írtam, hogy csak néhány 1. osztályú ülés kell, mert tényleg nincs rá túl nagy igény, de azért van! Bp - Vác, 40 perc, személyvonat. Tele van zűrös alakokkal, és nagy a tömeg. Pár nap múlva le kell adnom valamit a munkahelyemen, amit laptopon tudok írni. Ekkor átülök az 1. osztályra, ott nincsenek nagyon sokan, le tudom tenni a laptopot, és 40 percig dolgozni.

Vagy. Egész napos fizikai munka után fáradt vagyok, és mindenképpen le szeretnék ülni, ezért veszek 1. osztályú jegyet.

Vagy. Unalmas iskolai nap, minden órán mobiloztam, ezért lemerült. Hazafelé fel kéne tölteni, mert mire leszállok a vonatról, már telefonálnom kéne. Megint csak átmegyek az 1. osztályra, és bedugom töltődni (persze ehez kellene konnektor)

Ez csak néhány példa volt :)

2011. júl. 29. 23:12
 13/24 anonim ***** válasza:
Az a baj ezekkel a példákkal, hogy ezeknek nem plusznak kellene lenniük, hanem alapnak. Tehát ezeknek 2. osztályon is meg kellene lennie.
2011. júl. 29. 23:32
 14/24 anonim ***** válasza:

"Tele van zűrös alakokkal, és nagy a tömeg."

A nagy tömeget értem. De milyen zűrös alakokról beszélsz?:D

2011. júl. 29. 23:33
 15/24 anonim ***** válasza:

konkrétan cigányokra, és csövesekre gondoltam :D

Am személyvonat 2. osztályon nem kellene alapnak lenni a konnektornak, és asztalnak

2011. júl. 30. 16:16
 16/24 anonim ***** válasza:

"konkrétan cigányokra, és csövesekre gondoltam :D "

Az elsőt értem, de az sehol nem különlegesség:D

Viszont csöveseket én jó, ha 1x 2x láttam, szóval azzal nem értek egyet.

2011. júl. 30. 22:43
 17/24 anonim ***** válasza:

"Am személyvonat 2. osztályon nem kellene alapnak lenni a konnektornak, és asztalnak"

Jó, ezzel talán túloztam, de az ülőhelynek és a "kétes alakoktól" mentességnek alapnak kellene lennie.

Az asztalra és a konnektorra meg szerintem nem lenne akkora igény egy 1 óránál rövidebb úton, az előbbikre annál inkább, de az meg nem luxus.

Az meg a másik, hogy konnektor és rendes asztal nincs a Desiro 1. osztályon, de úgy alapvetően semmilyen magyarországi vonat 1. osztályán. IC-ken meg már 2. osztályon is vannak ezek. Pont ez is a baj az 1. osztállyal, hogy az embereknek, de még a vasútnak sincs fogalmuk sem, hogy pontosan milyen többletszolgáltatást nyújt.

2011. júl. 30. 23:03
 18/24 anonim ***** válasza:
51%
Én se a Flirt-eket, sem a Desiro-kat nem szeretem... Kiborít az egyben levő utastér...Nagyon idegesítő a belső kialakítás. Számomra a RailJet is ugyanezekért ellenszenves... :/ Olyanok, mint az a hülye Combino-k a 4-es és a 6-os vilik vonalán.. -.-
2011. aug. 5. 01:32
 19/24 anonim ***** válasza:
A Combinokkal nekem csak az a problémám, hogy keskeny rajta a "folyosó".
2011. aug. 5. 15:04
 20/24 anonim ***** válasza:
A Desiron igenis működik az ajtónyitógomb leszállásjelzőként is, próbáljátok egyszer ki, nyomjátok meg menet közben, és a vizuális kijelző bal oldalán meg fog jelenni egy "A VONAT MEGÁLL" felirat. Más kérdés, hogy nem használják ki ezt a tulajdonságát (feltételes megállók rendszere), sőt ráírtak egy olyan baromságot a gomb mellé, hogy "AZ AJTÓT MENETKÖZBEN KINYITNI TILOS" vagy valami hasonló, emiatt nem merik az emberek hamarabb megnyomni, mint megáll a vonat, pedig működik így is.
2012. nov. 9. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!