Mit gondoltok azokról a metrószerelvényekről amelyek automatizáltak lesznek az M4-es vonalán?
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 06:39
1/8 anonim válasza:
Hogy hiszem ha latom...
Demszky mar husz eve kampanyol ezzel, azota se lett kesz, meglatjuk, talan az utodai ..
de felek hogy ez az "unokaink sem fogjak latni" kategoria
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint maradnak a régi, ósdi, sz@r EVA szerelvények. ://
2011. jún. 29. 09:17
3/8 anonim válasza:
Most is csak az Alstomos szarakodás miatt csúszik éveket az átadás. Teljesen automatikus nem lesz, egy ajtónyitogató ember minimum lesz. De ez nem újdonság mert a 3-as vonalon is így müködik a rendszer, a vezér csak ajtókat nyit-zár és az éberségi gombot nyomkodja. Személyzet nélküli vonatra csak nyugaton mernek felszállni az emberek, itt senki se bízna a BKV-ban :)
4/8 anonim válasza:
Az utolsó téved: ha kibékülnek az Alstommal valóban lesz ha jól tudom 5 darab vezetőfülke nélküli automata metró!
5/8 anonim válasza:
Én először az M4 vonalát szeretném teljes hosszában megépülve látni...
Aztán jöhet az automata szerelvény!
6/8 A kérdező kommentje:
New York-ban és Washington-ban full automata szerrelvények vannak nagyon cool viszont lassabb minta az M3 :(.
2011. jún. 29. 20:52
7/8 A kérdező kommentje:
Egyebként az ajtok nem automaták csak a bemondás hogy záródnak. Azt hogy vezetik e azt nem tudom de a bkv azt írja hogy ember vezeti bár ki tudja.
2011. jún. 29. 20:55
8/8 anonim válasza:
hát én nem szállnék fel rá. a metrótűz után még az automata is kigyulladna... ez nem nyújórk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!